Expartner zpěvačky Dary Rolins a moderátorka Česko-Slovenské SuperStar to vzali hopem. Od začátku jejich oficiálního randění, přes společný dům, zásnuby, těhotenství až po veselku uplynul rok. Na zámek ve slovenském Pezinku se hosté sjížděli už několik hodin předtím. Nechyběla kamarádka nevěsty Gabriela Drobová či DJ Anys a Ego z Kontrafaktu.

Při vstupu do objektu zámku každého hosta kontrolovala ochranka, hosté měli podle informací slovenského deníku Plus jeden deň také přísný zákaz sdílet snímky ze svatby na sociálních sítích. Jenže ne všichni se udrželi. Prominentní slovenská lékařka Alena Pallová na sociální síti přeci jen něco zveřejnila! Hned v 17:00 sdílela na instastories záběry s výmluvným komentářem: "Jdeme na to!"

V 17:23 pak zevnitř zámku zazněl potlesk a začaly střílet konfety. Z Rytmuse a Jasminy se stali manželé Vrbovští! Po osmé hodině večer se oba novomanželé pochlubili oficiálními snímky ze svatby na svých sociálních sítích. "Děkuji Bohu za tento moment," napsala Jasmina Alagič Vrbovská. "Čekal jsem na něj celý život," dodal Patrik.

Mejdan po obřadu jistě nebude krátký...

Fotogalerie
48 fotografií