Rada: Proti Spartě to bude stejné jako se Slavií a Plzní, jen už budu mít pod nohami trávu

Rada: Proti Spartě to bude stejné jako se Slavií a Plzní, jen už budu mít pod nohami trávu

Sparta se chystá na poslední domácí utkání v této sezóně a v neděli vyzve čtvrtý Jablonec. Jisté je, že severočeský celek již jejich třetí místo neohrozí, přesto je zřejmé, že ani jedna strana prohrát nechce. Trenér hostů Petr Rada se může po trestu vrátit opět na svou lavičku a vést svůj tým do bitvy, která rozhodně nebude jednoduchá.

Jablonec se v nadstavbě neprezentuje špatnými výkony, ale výsledkově se trápí. Poslední dva zápasy odehrál na hřišti favorizovaných týmů o titul. Proti Slavii i Plzni vždy vedl, ale pak zahodil šance na zvýšení náskoku a v závěru nakonec padl.

„Myslím, že to moc jiné nebude. Ale budu mít pod nohama trávu, což je samozřejmě lepší,“ vtipkoval před duelem s pražským celkem Rada. „Ani v těchto dvou zápasech, i když jsme nevyhráli, tak to nemělo velký vliv. Na Slavii jsme hráli dobře, hráči všechno věděli a stejně mě slyšeli z tribuny,“ pokračoval kouč Jablonce.

„Teď to bude lepší, když už nemusím sedět na tribuně. Je to pryč a jsem rád, že můžu být zase na lavičce. Sparta byla moje poslední působiště. Oba kluby ví, že se nemohou v tabulce už nikam posunout. Domácí ale teď prohráli v Plzni 0:4, takže možná bude na jejich straně nějaká nervozita. Sparta je ale doma silná, má spoustu mladých hráčů a bude chtít zvítězit,“ uzavírá prognózy Rada.