Zlatý Slavík si před týdnem založil nový instagramový účet, kde pomocí příspěvků komunikuje se svými fanoušky. Za pouhých 7 dnů však Mistra začalo sledovat už 42 tisíc lidí. A čím Karel Gott překvapil tentokrát?

Známý český zpěvák Karel Gott si musel před týdnem založit nový účet na sociální síti Instagram, jelikož ten jeho poslední byl napaden hackery. Podle Mistra se nyní jedná o poslední pokus, co se týče založení učtu. Na tuto skutečnost upozornil v uvítacím videu, které bylo zatím zhlédnuto celkem 80 000x.

V pátek se v Praze v O2 aréně konal jeden ze tří koncertů známého českého moderátora a zpěváka Leoše Mareše. Na show, kromě jiných hostů, dorazil i Karel Gott. Měl však na sobě tak moderní outfit, že mnohým fanouškům a přítomným naprosto vyrazil dech!

„Milí přátelé, vaše včerejší vřelé přivítání na koncertě Leoše Mareše v O2 aréně je pro mě nezapomenutelné! Tento večer mě naplnil energií a přinesl mi mnoho radosti na hodně dlouho. Díky Leoši za pozvání a velká gratulace k třikrát vyprodané aréně. Ještě musím hodně cvičit,“ napsal na sociální síti zpěvák.

Během jedné hodiny si Gott od svých fanoušků vysloužil skoro 11 tisíc lajků.

„Pane Bože, Vy jste fakt frajer, a čím starší, tím lepší,“ píše jedna z uživatelek.