InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Oldies Goldies Párty s DJ Hobo

    pátek 29.3 22:00 - Hradní sklípek, Strakonice

  • Velikonoční farmářské trhy s ukázkami pletení z proutí

    pátek 29.3 9:00 - Drahkov

Zobrazit všechny události
 

Záchrana se odkládá. Táborsko podlehlo i Sokolovu

Asi největší šanci Táborska spálil v první půli střelou z vápna nad branku Pavel Pilík. Táborsko podlehlo Sokolovu 0:1. , Autor: Josef Janda

Asi největší šanci Táborska spálil v první půli střelou z vápna nad branku Pavel Pilík. Táborsko podlehlo Sokolovu 0:1.     Autor: Josef Janda

TÁBOR – Zmar a nula na kontě vstřelených branek. Zachraňující se fotbalisté Táborska v předposledním druholigovém kole nezvládli duel se Sokolovem a podlehli na domácím stadionu 0:1. Jediný zásah utkání poslal pod Šimanovo břevno sokolovský útočník Stanislav Vávra v 36. minutě. Táborští se po celý zápas dostávali do šancí s obtížemi a poprvé na jaře doma neskórovali. Prohra mrzí o to víc, protože v případě vítězství mohlo Táborsko vzhledem ke znojemské prohře s Vítkovicemi slavit záchranu.

 

Situace v tabulce se Táborsku zkomplikovala ještě vítězstvím posledního Žižkova nad Vlašimí, čímž se Pražané dotáhli na dvojici Táborsko – Znojmo na jediný bod. V případě neúspěchu v posledním kole v Hradci Králové tak při souhře výsledků může skončit aktuálně čtrnácté Táborsko nakonec poslední.

FC MAS Táborsko – FK Baník Sokolov 0:1 (0:1), branka: 36. Vávra, rozhodčí Matějček – Myška, Melichar, bez karet, 750 diváků.

FC MAS Táborsko: Šiman – Navrátil, Hasil (79. de Almeida), Březina, Šandera – Kučera, Pilík (79. Frýdek), Valenta, Čermák – Musiol, Pfeifer (46. Kopřiva).

FK Baník Sokolov: Belaň – Beránek (68. Novák), Stropek, Mejdr, Ševčík, Dvořák – Čihák, Glaser, Štípek – Liener (58. Voleský), Vávra (83. Hlavatý).

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme další podrobnosti. Utkání zhodnotí trenér Táborska Karel Musil. Co říká na výkon mužstva? Jak vnímá další výsledky kola?

Gólman Táborska Jakub Šiman přidá pohled z branky. Jak se mu utkání sledovalo? Co říká na jedinou gólovou situaci utkání?

Chybět nebude ani oblíbená glosa fotbalového experta Týdeníku Táborsko Karla Ilčíka.

Diskuse k článku - 10 příspěvků
 

Kam dál?

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Jirka 

    Reagovat

     

    Doufám, že po zápasech, co převádíte, hlavně proti Sokolovu, nebudete zase vy všichni hráči, Musile, Holube vykřikovat ,jak VĚŘÍTE, že to v Hradci urvete a zachranite se.

    Vloženo 19.5.2019 08:46:13

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Tihle zoufalci si tuto soutěž nezaslouží hrát! Před každým zápasem plnou hubu keců co a jak musí a skutek utek. Ono je jim totiž úplně jedno jestli to v Táboře zachrání nebo ne. Když ne, tak půjdou za žoldem jinam. Jim je totiž v podstatě jedno kde hrají, je zajímá jenom to, za kolik hrají. Bez ohledu na to jak hrají.
    Teď se pouze svěřili do rukou bafuňářů Varndsdorfu, Chrudimi a Hradce a pokladníků svých, Žižkova a Znojma, potažmo rozhodčích. Pokud je uvedení vezmou na milost, tak se prodlouží trápení jich samotných i diváků pouze o rok. Má smysl tuto soutěž za takovýchto okolností a podmínek v Táboře hrát?

    Vloženo 19.5.2019 06:54:26

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Má, zvlášť po postupu Dynama. Několik sezon dělalo Táborsko pěkné výsledky, ve druhé lize, vychovalo spousty hráčů pro prvoligový fotbal. Traore, Džafič, Vukadinovič, D.Souček ten obránce z Olomouce a našli by se i další.. bohužel.. teď je tu banda mladých kluků, kteří jsou fakt mladí a se seniorským fotbalem získávají zkušenosti, třeba z Pfeifera by mohlo něco být, Hasil už se bude hlásit v Teplicích příští sezonu. Tady prostě netáhnou Ti mladí. Je hezké, že dá Musiol jako jediný branku, i když je to zároveň hrozně smutné, protože jak takový hráč může být nejlepší střelec, to nevím. Celý zápas je absolutně neviditelný, prohraje každý souboj ve středu hřiště, ale možná je to také zálohou, kde absolutně nehraje ani ten nejzkušenější hráč Valenta, který odehrál snad jenom jediné utkání na slušné úrovni.

      Vloženo 19.5.2019 11:52:45

      • anonymní čtenář 

        Reagovat

         

        ti starší jsem chtěl napsat..

        Vloženo 19.5.2019 11:53:32

      • anonymní čtenář 

        Reagovat

         

        Takže v Táboře je pouze farma pro výchovu hráčů pro první ligu? Vychovat a zpeněžit aby bylo na platy a na činnost? Bez nějaké perspektivy a koncepce? Pro 600 diváků? Divné pojetí fotbalu! Na to nepotřebovali Kvapilku za milióny. Na to ji stačil
        Soukeník!! A jinak Pfeifer, je dávno majetkem Plzně!

        Vloženo 19.5.2019 16:04:42

        • anonymní čtenář 

          Reagovat

           

          A TO chodí někde více? jsem se koukal na zápas Jihlavy a bylo tam tisíc lidí, v Jihlavě, kde se hraje o postup, ten stejný týden bylo v Táboře 1000 diváků.. A myslíš o Pfeiferovi, že to nevím? Psal jsem, že to může být další hráč, který si jednou zahraje ligu.. a co jinak čekáš, že Tábor bude hrát první ligu? Nebo co? To vždycky bude tým, co budou dobrým přestupním můstkem pro prvoligové hráče. Tak to prostě je. Ono to ovšem není jiné ani u ostatních druholigových týmech.

          Vloženo 19.5.2019 18:07:51

          • anonymní čtenář 

            Reagovat

             

            No tak kdo by také na takovou mizérii chodil? Na 2.ligu a i na některá mužstva v 1. lize chodí jenom zoufalci na zoufalce. Dají si buřta a pivo a mezi sebou se předhánějí kdo více rozumí fotbalu, kdo, kde a jak měl hrát, většinou kritizují, občas něco výjimečně pochválí a podobné tlachy. A na to, aby byla tato soutěž pouze přestupním můstkem, by bohatě stačilo cca 8 kvalitnějších mužstev, čtyřikrát každý s každým. Těm hráčům by to fotbalově dalo daleko více. Za stávajícího systému tam hraje i odpad, který nestačí ani na divizi (viz Táborsko "B", které doma dostalo šišku s amatéry ze Soběslavi, mnohdy tam hraje plno pendlů z áčka a stejně jsou beznadějně poslední).
            Takže opakuji. Na takovéto pojetí a koncepci fotbalu jim stačil Soukeník a ne Kvapilka za milióny! A pokud spadnou, tak jim bude - jak již jsem dříve psal - v návštěvnosti silně konkurovat Lom na Svépomoci a Paďousy za lávkou u řeky, kde si kluci zahrají pro žízeň, je tam větší sranda a nestojí to tolik peněz jako mizérie v FK Táborsko!!!

            Vloženo 20.5.2019 07:18:15

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Dynamáku, co ty na to? Kolik stojí záchrana? 500.000? 1.000.000? Dáš nám na to. Kdo bude pískat?

    Vloženo 19.5.2019 06:18:50

    • Dynamo 

      Reagovat

       

      Vaše bída, naše radost.

      Vloženo 19.5.2019 14:41:27

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Fascinovalo mne, jak bylo dnes táborsko nepřesné. Za zápas jen dvě střely na bránu a až čtrnáct střel mimo. Závěr, už se vezou .......

    Vloženo 18.5.2019 23:16:11

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace