Sabina Laurinová se stala rukojmí feťáka! Nebezpečnou scénu natáčela s kaskadérem

Na rubavském urgentu v seriálu Modrý kód bylo pěkně rušno. Dramatickou scénu na vlastní kůži zažila Sabina Laurinová jako vrchní sestra Mery Černá. Na urgent se totiž dostává feťák, který má absťák. Po rvačce s pracovníkem ochranky rubavského urgentu si vezme jako rukojmou právě vrchní sestru Mery.

MK_20_02_19_8821

Když jsem si přečetla ve scénáři, že moje role Mery se stane na urgentu rukojmím, hned jsem se na natáčení začala o to víc těšit. Adrenalin na urgentu mě baví,“ sdělila nám představitelka vrchní sestry Mery herečka Sabina Laurinová.

MK_20_02_19_8882

Herce totiž vždy těší, když má jeho role co hrát. Scénáristé mi připravili dramatickou scénu na urgentu, kterou jsme natáčeli za přítomnosti kaskadéra. Takové scény vždycky musí působit autenticky. Naštěstí jsem se s tím setkala pouze na natáčení a nemám žádnou podobnou osobní zkušenost,“ dodala závěrem herečka.

MK_20_02_19_8886

Natáčení takových scén probíhá vždy za účasti kaskadéra. Záběry musí být co nejautentičtější. A vždy se musí v první řadě myslet na bezpečnost. Není možné, aby došlo k jakémukoli zranění herců a tím se narušilo plynulé natáčení seriálu.

MK_20_02_19_8859

Foto: TV Prima