Začala jsem vidět vize, které řeší moji karmu a minulé životy. Na co si dát pozor?

19.5.2019 v Poradna 20

Dopis:
Dobrý den,
posílám Vám hezký večerní pozdrav

Asi před měsícem jsem odjela na služební cestu a dostala jsem ubytování v klidném a útulném pokojíku. Docela jsem si užívala večerního klidu. Před usnutím se mi najednou otevřely nějaké „vyšší“ smysly.
Přede mnou se objevilo matné stříbřité světlo a v něm se zjevila dlouhá štíhlá postava. Postupně se zvýraznily rysy postavy a já se pořádně lekla. Přede mnou stál podivný muž v našedivělém oděvu, který trochu připomínal talár. Měl podlouhlý obličej, v ruce držel černý kufřík a neměl vůbec žádné vlasy. Zeptal se mě, jestli se mnou může mluvit. Celkově působil velmi klidným dojmem, zdálo se, že jeho přístup ke mně je kolegiální.

Nějak jsem ze sebe shodila strach a souhlasila s tím, aby zůstal a řekl mi, co potřebuje. A on se představil jako Iluminátský kněz Adolf – Skrytá ruka. Pak mi vysvětlil, že jsem kdysi spolupracovala s Luciferem a mám u sebe spoustu pomůcek a dalších věcí, s kterými jsme udělali spoustu škod druhým osobám a dokonce zlikvidovali i jednu duchovní říši ve Staré Atlantidě.
Začalo se mi dělat špatně, protože jsem se najednou začala rozvzpomínat na svou minulost, kde jsem působila jako členka nějaké hodně temné sekty. Pak jsem před sebou uviděla černý meč, cítila jsem, že je prokletý.
Můj společník mi vysvětlil, že on sám také kdysi sloužil Luciferovi, ale teď má svou pracovní skupinu, s níž napravují své špatné skutky. Požádal mě, abych mu ten černý meč a všechny ty další temné pomůcky, co mám u sebe, odevzdala, že je nechá vyčistit u strážců karmy a použije k uzavření starých negativních událostí. Souhlasila jsem a jak si ty pomůcky ode mě odebíral, cítila jsem velikánskou úlevu.
Potom jsem ucítila pekelnou bolest na čele a on řekl, abych se nehýbala, že tam mám starý technický implantát od Lucifera, přes který mě kdysi ovládal. Že ten implantát teď vytáhne z hlavy ven a zlikviduje. Tak jsem ležela strnule jako socha a za chvilku se mi zdálo, že něco prsklo a pak se mi uvolnila celá hlava. Také se mi uvolnily emoce k prožívání a to dokonce tak, že jsem mu dokázala srdečně poděkovat za jeho pomoc. On se jen skromně usmál a řekl, že se omlouvá za svůj nesympatický zjev, že patří ke slunečním bytostem, které kdysi zmutovaly, protože se příliš vzhlídly v technice a odklonily se od přírodního řádu. Ale že má velkou naději, když hodně zapracuje na očistě své negativní karmy a znovu v sobě probudí citový život, že bude mít opět bohaté a dlouhé vlasy a když bude chtít, tak i husté vousy a také mu zhoustne obočí a bude mít znovu i oční řasy.
Tak jsem mu dala požehnání k jeho práci, pak jsme se rozloučili a on zmizel. Zůstala jsem ležet na posteli a prožívala naprostý klid a pohodu i vnitřní radost. Dokonce jsem po delší době měla pocit, že jsem „pod vyšší ochranou“, předtím jsem si připadala jako hozená do karantény, ale to bylo určitě tím implantátem, který se nějakým způsobem zaktivizoval, ale tentokrát už to vedlo k vyřešení příčin potíží.
No a během dalšího týdne jsem zjistila, že lépe cítím vůně. Také se mi změnil náhled na život. Když cítím, že potřebuji pomoc „shůry“, vyšlu myšlenku, zda by mi mohli pomoct ti, co se mnou mají společnou karmu. Že dám ráda příležitost všem, kterým to pomůže pročistit si osobní karmu a vyřešit si naši společnou minulost. Začínám chápat, že ten správný klíč do zámku mají ti, co přicházejí po sobě spravovat svoje průšvihy z minulosti. A že si přeju, abych měla dost síly jim to odpustit, abych je zarputile od sebe nevyháněla pryč a abych i já měla příležitost pomoci těm, kterým jsem kdysi ublížila.Hodně jsem o tom přemýšlela na vycházce v lese a když jsem si sedla na takovou malou skalku schovanou v mlází, začalo se mi zase otevírat vidění „na druhou stranu“ a tam se mi připomněl jeden můj „známý“ ze starého Egypta. V Egyptě jsme byli dobří přátelé, jenže já jsem se pak odklonila od světla a nepěkně jsem mu zkomplikovala život. On se mi za to pomstil, ale teď, když jsme se po tak dlouhé době opět setkali, působil na mě klidným a přátelským dojmem. Řekl mi, že když mi tenkrát zničil vztah s mým současným manželem, že nám teď pomůže všecko urovnat a dát do pořádku, abychom si všichni společně vyřešili negativní karmu. A také mi vysvětlil, jak mám používat svou Osobní síň pokladů k vyrovnávání dluhů a k hmotnému zajištění sebe i své rodiny. Jsem za to všechno ráda, žije se mi lépe a radostněji a mám motivaci jít kupředu, protože vidím, že věci se hýbou a že i tahle společnost – mnohými nenáviděná a označovaná jako „matrix“ – je vlastně užitečná, protože se tady řeší karmické události a ti, co mnohé pokazili, získávají spoustu a spoustu příležitostí to opravit a můžou za námi přicházet do našich hmotných životů a prakticky a operativně nám pomáhat k našemu osobnímu vzestupu.
.
Osobně jsem ráda za všechny podněty, které mi pomáhají rozšiřovat si obzor vědění. Díky za podnětné čtení o duchovní říši zv. Tartárie, asi 14 dní poté se mi začaly objevovat vzpomínky na mé působení v této říši. Pracovali jsme v jedné „větvi“ této říše, pod vedením duchovního strážce, který nás vedl k tomu, že „jsme něco víc“ než obyčejná příroda, že jsme božské bytosti. Jak jsem do toho začala víc pronikat, udělalo se mi úplně špatně, hlavně poté, co jsem si naplno uvědomila, že jsme se tam chovali jak „nadutá jelita“. Co bylo ale ze všeho úplně nejhorší: ti, co zakládali naše odvětví, vyloučili ze spolupráce některé klíčové bytosti vládnoucí nad přírodními živly. Že jsou primitivní, že tohle duchovní středisko se bude pyšnit vyspělými duchovními technologiemi. No a ty bytosti živlů se samozřejmě urazily, ale delší dobu nedaly nic znát, pouze nás skrytě pozorovaly, jak tam „šaškujeme“ a hrajeme si na nějaké polobohy, vládce nad přírodou či kdovíco dalšího. Když jsme byli tzv. „dobře zavedení“, tak na nás tyto odmítnutí živlové vyrukovali s radikální odvetou. Napřed udělali katastrofální sucho, všude vypálená tráva, pak i odumírající stromy, všude děsný hic. No a potom druhý extrém: zima, mráz, led… Tenkrát jsme si asi zahráli na pěkné mučedníky, ale teď, s odstupem času se vůbec nedivím, že nám takhle zatopili. Naštěstí se mi teď podařilo navázat kontakt s jednou skupinou, která tady dřív žila v podobě menšího přírodního kmene a ta mi vysvětlila, že přírodní bytosti živlů patří mezi tzv. „nadsvětelné bytosti“, tudíž se mohou pohybovat rychleji v čase než světelné bytosti. Tím pádem pro ně nebyl žádný problém zničit naše duchovní středisko, protože ve vztahu k nám působili jakoby z blízké budoucnosti, rychle a navíc organizovaně a s patřičným nadhledem likvidovali všechny naše pokusy o úpravu klimatu. Náčelník přírodního kmene mi naznačil, že ve stávajícím vývojovém trendu společnosti se objevují některé vzorce chování shodné s bývalými duchovními říšemi včetně Hyperborei, hlavně co se týče nadřazenosti člověka nad přírodou a že to spouští tytéž časové smyčky (o Hyperborei se píše, že rovněž zamrzla, že byla zmrazena ledopádem).
Za moudré poučení od přírodního kmene jsem moc ráda, v prvé řadě jsem se pokusila – aspoň za sebe – odmítnutým bytostem přírodních živlů se omluvit a požádat je o odpuštění, že jsem tenkrát v Tartárii pěkně přestřelila, ale že bych teď ráda učinila společné karmické vyrovnání… Nejsem závislá na kladném výsledku, jen mám v sobě velkou vnitřní touhu všechno to staré definitivně ukončit a naučit se lépe porozumět těm, co jsou běžně označováni jako „nepřátelé duchovního vývoje lidstva“. Mám totiž velké podezření, že spousta věcí je úplně jinak, že se výstavbou některých velkolepých duchovních říší rozhodila přírodní evoluce a teď začínají přicházet výzvy k nápravě stavu věcí.
.
… Ale stejně je to moc fajn, že v tomhle životě už nejsem žádné duchovní „hogo fogo“, že už to mám za sebou a můžu si jako obyčejný průšvihář celkem v klidu pracovat na vyřešení své osobní temné minulosti.
Mějte se moc pěkně, loučím se s díky za pohodové a inspirativní čtení na Vašich webovkách
M.

.


Odpověď:

Dobrý den,
Váš dopis mě dost přikoval. Myslím si, že ve vašem prožitku je obrovský kus pravdy, ale zároveň z toho mám takový divný smíšený pocit, že není všechno zlato co se třpytí. Buďte s tímto opatrná a nenechte se do toho moc hluboko uvrtat.

Co bylo to bylo. Dokud se minulostí nezabýváte, netíží vás a nevstupuje vám do přítomnosti. Ale čím víc se budete nořit do minulých životů a otázky karmy, začnou být starodávné problémy aktivní a mohou vás začít silně ovlivňovat v aktuálním životě.

Teď možná cítíte úlevu, protože vám nějaké věci došly o vašem příběhu a něco z vás opadlo, ale aby to nebylo pověstné ,,když ptáčka lapají, hezky mu zpívají“. Nepochybuji o tom že co zažíváte je skutečné. Je to vaše cesta a vaše zkušenost, kterou si očividně potřebujete projít. Ale dejte si pozor a víc tomu nepropadejte, protože za celý můj život, všichni lidé kteří se vydali touto cestou a řešili karmu, si na sebe přivolali obrovské problémy. Postupně začali být psychicky tak labilní, že už neměli čas na nic a řešili jenom sebe a svoje ,,vhledy“.

Jestli jste v minulosti opravdu byla zlá, to nevím, ale vím že jediné důležité je to, co děláte teď a tady.

Zamyslete se nad bytostí, která vás oslovila. Vím, že existuje určité odvětví temných bytostí, které se speciálně zaměřují na lidi co mají zájem o karmu. Začíná to jako něco úžasného a postupně jim podsouvají strašlivé věci, až z toho ti lidé začnou bláznit a začnou být labilní. Jeden takový podobný příběh o člověku který úplně propadl temnému našeptávači, mám v knize Anděl strážný. Dnes je po smrti.
.

Možná se bytost představuje jako dobrá a v něčem vám trochu pomůže, abyste k ní získala důvěru, otevřela se a byla tak snadněji zmanipulovatelná. Je například divné, že máte obrazy až poté, co jste četla o Tartárii. Může používat věci, co se dočtete, jako materiál k tomu, co vám bude podsouvat, abyste tomu věřila a bylo to pro vás zajímavé a lákavé. To co popisujete vypadá na jednu stranu strašně úžasně, jenomže ve světle těch zkušeností co mám, a není jich úplně málo, to vypadá jako start do velmi nebezpečné kapitoly.



Na vašem místě bych se zaměřila na svoji osobní energetickou ochranu. Poprosila bych také konstruktivní síly Vesmíru, aby ode mě odvedly všechny temné bytosti a aby mi přinesly ochranu před vším zlým. Také bych poprosila o deaktivaci staré karmy, abych žila pouze tady a teď.
A s bytostmi, které se tváří jako kdysi zlé, dnes dobré a vyprávějí vám příběhy o karmě, bych se na vašem místě nebavila. Chodíte po velice temném ledě a bez toho že byste cítila nějakou léčku nebo zradu, bezmezně věříte těm vizím. Myslete však na to, že tyto astrální světy mohou být velmi nebezpečné a neopatrný člověk je v nich zranitelný.

Temné bytosti, ty opravdu vysoko postavené, požádají o povolení se s vámi spojit, i toto je pro mne vztyčený prst a vzbuzuje to moji obavu. Bez dovolení jste totiž před nimi chráněna svojí přirozenou energií a pokud řeknete, že máte zájem pouze o rozhovor s konstruktivní bytostí, musel by odejít. Teď už jste však dala souhlas a ten se bere zpátky blbě.

To vám nepíšu jako že bych vám záviděla váš pokrok a rozvoj, píšu vám to jako souhrn svých zkušeností. Když už mi to takhle narovinu píšete, možná nadvědomě cítíte, že k tomu mám něco říct a možná varování potřebujete slyšet, aby se vyrovnaly síly a měla jste lepší pozici při svém rozhodování. Jinak bych se neobtěžovala s tak sáhodlouhým popisem. Myslím si, že něco ve vás cítí, že to není úplně tak jak by mělo.

Můžete to podrobit testu. Destruktivní bytosti reagují s nenávistí na vysoce konstruktivní věci a lidi a ve chvíli kdy od sebe chcete odehnat všechno zlo, začnou vám vyhrožovat, nebo na vás jinak tlačit, abyste to nedělala. Také vás budou velmi odrazovat od všeho dobrého, co by vás mohlo destruktivních bytostí zbavit a nebojí se cokoliv vám namluvit nebo vás zmanipulovat, abyste dostala strach a dělala co oni chtějí. Podle toho je poznáte.

Silně konstruktivní bytosti se naopak nikdy nevnucují, nepodbízejí, nechávají člověku plnou svobodu rozhodnutí a odcházejí okamžitě na jeden pokyn, často ale navždy. Pouze ty destruktivní jsou útočné a visí na člověku jako pijavice.

Proberte si třeba otázku, proč duchovní bytost řeší svůj zevnějšek. Éterické bytosti se mohou zjevovat v absolutně jakékoliv formě, protože nejsou vázány hmotou. Jednou to může být postava, podruhé zvíře, potřetí odhmotněný hlas. Pokud vám začne vyprávět příběhy o tom, že si čistí karmu a pak bude vypadat líp, vidím v tom jasnou manipulaci s vámi, snahu přiblížit se vám, podbízivost a vyčůranost. Nemyslím si, že to s vámi myslí upřímně zcela dobře. Spíš si myslím, že vás má v plánu k něčemu použít, ale první potřebuje získat vaši plnou důvěru. Mějte se na pozoru.

Mimochodem se mi při psaní tohoto e-mailu udělalo zle jakoby na mě někdo tlačil na dálku a musela jsem si dát ochranu aby to povolilo, přestože mám domov ochráněný dobře. Myslím si, že skutečně ta bytost bojuje a nechce, abyste se jí chtěla zbavit. A nechce, aby vás kdokoliv varoval před možným nebezpečím, které z toho kouká. Bude chtít ovlivnit i jiné lidi a okolnosti, abyste se vůči tomu nebránila a plně těm vizím věřila. Ty vize skutečné jsou, i bytost s kufříkem která za vámi přišla. Jednoznačně jasnozřivá jste, o tom není pochyb. Co však skutečné nebude, jsou ty příběhy o karmě a atlantidě.

Může se stát, že vás ta bytost bude chtít uplatit ještě dalšími dary, aby si vás získala a přesvědčila vás, že je na vaší straně. Nějakou dobu budete v euforii a budete mít pocit, že je to úžasné a že jste procitla, cítíte pravdu a žijete nový život. Jenomže potom se věci začnou obracet ve zlo, ale až ve fázi, kdy nebudete schopna to rozeznat a odlišit, protože se do toho dostanete až moc hluboko a nebudete vidět cestu ven. Takto to probíhalo vždycky u všech.

s pozdravem
Alue



Komentáře

Ikona diskutujiciho Nirvana 2019-05-19 01:26:26 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

„Iluminátský kněz Adolf“ mě dostal 😀 to není zesměšňování, vůbec(já ani neumím to, co paní), ale to spojení prostě 😀

„starý technický implantát od Lucifera“ what 0.0 mně někdo střelil ve snu něco do hlavy a pak mě 3 dny bolela, bylo to příšerně reálné a pak po mně ještě šla nějaká temná bytost – jako kdyby díky tomu věděla, kde mě hledat… Furt nevím, co to bylo, ať bádám jak bádám. Snad jen sen, doufám(problémy momentálně žádné nemám, tak snad jo). Ale z paměti mi to nikdy neodešlo, furt toho zmetka vidím. Přišel pak ještě jednou a to jsem ho přeprala; díky tomu, že on byl jen agent omezený matrixem a já člověk, což jsem si ve snu naštěstí uvědomila a prostě se teleportovala jinam, což ho hrozně rozzuřilo… A pak už nikdy nepřišel:)!! Ha! Jako když Aluška tehdy přeprala toho velkého černého psa, fuj.

Jinak děkuji za cenné zkušenosti, Alue. Tento mail mě naučil víc, než bych čekala. Jsem ráda, že o žádné takovéto vize ani nestojím. Možná tak hezká, mnou zcela řízená, „meditace“ před spaním:) ani nevím, proč to nazývat meditace… Prostě si v mysli představuji les a jak se ním procházím a čekám co tam potkám(dobré bytosti), je to zcela přirozené.

Jinak co zažívá paní je naprosto… No prostě něco. Mně kdyby někdo řekl, že je „Iluminátský kněz Adolf“ 😀 tak zrovna zdrhám.

Ikona diskutujiciho kalia 2019-05-19 09:28:24
Ikona diskutujiciho
sipka

„Mně kdyby někdo řekl, že je “Iluminátský kněz Adolf” 😀 tak zrovna zdrhám.“
– přesně !

Jinak z mé zkušenosti, když jsem se setkala s člověkem, který říkal, že kdysi byl zlý (např. dobrovolně dělal černou magii apod.), ale teď už je/chce být dobrý (a dělá dobré skutky, aby si očistil karmu), tak se z toho vždycky nakonec vyklubal člověk zlý. Nemám tedy zkušenost s takovýmito duchovními bytostmi, pouze s lidmi na podobném principu.

Takže když mi někdo řekne něco takového, tak ho už rovnou pošlu očišťovat si karmu třeba do lesa (může např. sázet nové stromy). A jdu od něj pryč.

Každopádně ty vize minulých životů byly zajímavé, ale připadaly mi, jako by dotyčná v tom minulém životě neměla svobodnou vůli – a to je zase divné.

Ikona diskutujiciho Wei 2023-09-25 22:44:54
Ikona diskutujiciho
sipka

Já bych mu řekla: A támhle jsou dveře. Padej. XD

Ikona diskutujiciho Nirvana 2019-05-19 01:29:32 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Jó!

„Poprosila bych také konstruktivní síly Vesmíru, aby ode mě odvedly všechny temné bytosti a aby mi přinesly ochranu před vším zlým. Také bych poprosila o deaktivaci staré karmy, abych žila pouze tady a teď„

Tak tohle použiju! Díky. Proč mě to jako nenapadlo dřív 🙄

Ikona diskutujiciho Andy 2019-05-19 01:57:41 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Krásné, a taky skvěle napsané. Myslím ta odpověď, taky jsem se začala v duchovnu moc vrtat – kontakty a tak, a málem to se mnou nedopadlo dobře.
Dejte na Alue paní M., Ta už totiž pomohla mnohým z nás.

Ikona diskutujiciho Ježíš 2019-05-19 08:28:16 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Nádherná ukázka toho, jak se tzv. „duchovnem“ páchá zlo. Že by byl rozdíl mezi „něco dělat“ a „něco dělat a rozumět tomu“? 🙂 Také věta s myšlenkou, že „se něco teprve učím v nějakém duchovním středisku a už se považuji za něco víc než ostatní“, je fakt zajímavá. To je jak když student považuje učitele za debila nebo za vůdce, ale už si je jistý, že je to nejlepší, co bude. Jo, to vidím kolem sebe často. Říká se tomu „zdravé sebevědomí“. 😀

Ikona diskutujiciho Mikuláš Gera 2019-05-19 09:09:06 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Mne to príde ako zo zlého hororu.

Ak to tá pani ale ozaj zažila, tak by mala byť veľmi opatrná …..

Ikona diskutujiciho hanka 2019-05-19 10:44:38 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Smekám, to je skvěle napsaná odpověď. Výborné návody. Děkuji!
Ten postup, že se nejprve získává důvěra, je úplně jasný. Není to jen v kontaktech s temnými bytostmi, ale v duchovních kurzech, v náboženství a u různých guru. Nejdřív vám jakože pomůžou, je to úžasné, máte spoustu vjemů, vizí, cítíte se lépe a pak jak už nepochybujete (a začnete si o sobě myslet že jste jiní, lepší, duchovně vyspělejší, máte speciální dary atd) tak začnou manipulovat.
Ještě jedna věc mě zarazila a to, že bytost byla ošklivá, plešatá. Podle mě dobrá bytost je vždycky krásná, nebo prostě působí krásným dojmem, krása jenom odráží její dobrotu. Jinak by to nedávalo smysl.
Pak mě ještě zaujalo, jak paní popisuje že z bytosti cítila klid. Toto povídají lidi co chodí do kostela, i když jim vysvětlím proč to nemůže být z logiky věci příjemné prostředí, oni přesto trvají na tom, že se tam cítí dobře a hlavně cítí klid. Myslím si, že to je právě ta manipulace, kdy nejdříve dostáváte od zlých nějakou energii abyste se cítili dobře, aby získaly důvěru. Zkrátka cítit klid a mír není pro mě úplně jednoznačné dobré znamení. V kontaktech musím cítit radost a lásku a pokud je sebemenší nepříjemný pocit, tak to je vždycky špatně. Nesmíte ten pocit zahnat do kouta. Lidská psychika je mocná a dokáže nepohodlný vjem snadno vytěsnit, pokud nezapadá do toho co si přejete vnímat. Je to o tom, znát sám sebe moc dobře, být si vědom svých pocitů a být schopen si je přesně uvědomovat a vyhodnocovat, potom si můžeme věřit a řídit se jimi, dřív ne, dřív jsme právě hodně zranitelní.

Mimochodem včera jsem byla na svatbě kamaráda v kostele. Do kostelů nechodím ale tentokrát to byla výjimka, no a oni měli jako obřad celou mši. Nestačila jsem zírat, co jsem se doslechla. Kněz povídal, „Podívejte se na kříž, ano, vidíte sice utrpení, ale to je ve skutečnosti láska, protože Bůh z lásky nechal svého syna zemřít, zemřel za vás.“ V každé druhé větě se mluvilo o smrti. Často připomínal vinu, že člověk je hříšný a musí pykat (za co???), že má prosit o odpuštění. Pak tam museli klečet – hrozně ponižující, tak pokud nás pámbu miluje proč se před ním musíme ponižovat? No prostě šílené. To je tak vzdálené od pravdy že nechápu že jim to ti lidi s prominutím žerou. Takové neskutečné a nelogické blbosti. Láska rovná se utrpení? Jakto že to nikomu nepřijde divné? Když toto někdo celý život poslouchá, musí být tak neskutečně zmatený. Není divu že se pak upne na autoritu a bude ji poslouchat, protože to bude pro něj aspoň nějaká „jistota“. A ještě jsem si všimla jedné věci, ty věřící holky mají neustále provinilý výraz ve tváři. Jakpak by ne když jim to vtloukají do hlavy. A co hůř, k nevěřícím se chovají s despektem, jako bychom byli míň lidi. No prostě náboženství mi nikdo nepřichválí, z lidí to lepší lidi rozhodně nedělá.
Krom těchto vyložených nesmyslů kněz mluvil i o lásce a tam se našly vždycky střípky pravdy, hezké a hodnotné myšlenky, se kterými se dá souhlasit. To je podle mě jádrem manipulace. Zapojit trochu pravdy do překroucených nesmyslů a tohle lidem podsunout. Oni uslyší to hezké, získají důvěru a pak přijmou za své i ty lži. A už jim to nevyvrátíte, protože se chytí těch pěkných myšlenek a na zbytek vám řeknou naučenou argumentaci, celý tento postoj navíc posílený pocitem nadřazenosti vůči nevěřícím, který do lidí v kostelech vtloukají. (Mimochodem v tomhle se to shoduje se strategií temných bytostí – vzbuzují ve vás pocit že jste něčím speciální… dobrá bytost fakt nemá zapotřebí vám toto vykládat a masírovat vám ego.) Tak takhle se vyrábí ovečky.

Ikona diskutujiciho Jirka 2019-05-19 12:24:51
Ikona diskutujiciho
sipka

Mám dokonce i kamaráda kterýho rodiče proti jeho vůli po narození i pokřtili takže byl křesťanem a dokonce se mi k tomu sám od sebe přiznal a když jsem se mu tenkrát svěřil se svými zážitky a i s tím co jsem poznal z knihy Svět za oponou tak dobrovolně se zřekl křesťanské víry i přes nátlak rodičů i spolužáků a vůbec jsem ho ani nepřesvědčoval dokonce jsem mu ani radši neříkal že náboženství slouží pro účely ďábla a o to víc mě překvapilo že k tomu dospěl sám a pak se mi svěřil že i ve snu na něj útočili démoni v podobě velké hlavy Ježíše Krista a další dosti extrémní věci které jsem ani já nezažil. Takže je vidět že ta křest taky dokáže ovlivnit duchovní rozvoj člověka nepříznivým způsobem, narušit ochranu před destruktivními astralními bytostmi kteří člověka donutí vrátit se zpátky k bibli a do kostela. Další kamarád bibli bohužel podlehl a snažil se mi ji vnutit taky se slovy že když budu věřit na Ježiše že trpí za nás že půjdu okamžitě do nebe. Hnedka jsem v tom vycítil zlo. Protože to je jako že je mi dovoleno páchat zlé skutky a ty svést na Ježíše a bude mi odpuštěno. Takže od tohodle jsem raději vycouval a když už jsem četl bibli kralickou jako součást povinné četby k maturitě musel jsem ji zahodit protože mě absolutně nudila a bylo tam spousta utrpení deprese a zla.

Ikona diskutujiciho Jantulka 2019-05-19 12:35:00
Ikona diskutujiciho
sipka

😁 😁 👍🏼 Presne Hanka, akoby si mi to z jazyka zobrala.
Nebola som našťastie pokrstená, do kostola som nikdy nechodila, ale keď niekedy v nedeľu ideme na prechádzku okolo toho satanostánku a vidím tích nešťastníkov ako tam vonku kľačia, je mi trápne za nich. Je to nesmierne ponižujúce, nechápem ako si ľudia dobrovoľne nechajú takto ľapať na hlavu, na svoju dôstojnosť.
A tie dievčenské tváričky, tie ma z chuti rozosmiali. 😂😂 Presne!
Keď idem niekedy na svadbu, alebo pohreb, väčšinou radšej čakám vonku. Už ma ale počasie zahnalo aj dovnútra, no nestačila som sa čudovať, čo tam tie prerastené prasiatka tím ovečkám rozprávajú. Koľkým zlom a strachom sa oháňajú, neuveriteľné že ľudia toto dobrovoľne absolvujú a dokonca každý týždeň,či deň a ešte sa z toho tešia a berú to ako lásku.
Raz v nedeľu prišiel môj muž domov, čosi bol v meste a hrozne sa smial. Že tiež išiel okolo satanostánku a tam vonku z reproduktora počul, ako tam to prerastené prasiatko hovorilo, že :
Nebo sa zatiahlo, zahrmelo a zo zeme začalo niečo vystupovať.
Samé rozprávky pre slaboduchích a nerozmýšľajúcich.
Ináč Aluška tie tvoje odpovede na rôzne problémy, či otázky tak tie sú ozaj famózne. Tiež smekám a skláňam klobúk dole 😉😊

Ikona diskutujiciho Jirka 2019-05-19 12:08:59 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Už to že se někdo představil jako iluminátský kněz Adolf jsem se úplně s hrůzou zahrozil, ilumináti jsou přímo mistři v manipulaci už i tím že lidi matou i v tom zda vůbec existují či nikoliv a nikdy se o nich pravdu nedozvíme a jejich pátráním nás odvádějí od důležitých věcí na které se musíme zaměřit. Proto jsem se na jejich pátrání po týdnu raději vykašlal, už slovo kněz mě taky zahrozilo protože náboženství vždy sloužilo pro účely k ďáblu, už jako malý když jsem se šel podívat do kostela a neznal nic jako astral a náboženství cítil jsem takový divný stísněný pocit a z nějakého důvodu se mi to tam nelíbilo a chtěl jsem ven. Jméno Adolf mi v hlavě připoměl Adolfa Hitlera takže třetí zlé znamení a ten kufřík mi připoměl jeden můj taky zlý sen. Byl o jednom kravaťákovi s kufříkem který z nějakého mě nelogického důvodu putoval vesmírem směrem k naší planetě Zemi a v kufříku měl bombu silnější než atomovku a po její výbuchu se celá naše planeta rozpadla na úlomky asteroidů. Já to celé viděl jako takový pozorovatel z dálky taky ve vesmíru a v tu chvíli se stalo něco neočekávaného, ty asteroidy se najednou začali rozdvojovat a množit se jako buňky a postupně se množení začalo nekontrovatelně zrychlovat jako rakovina a v tu chvíli jsem začínal panikařit protože tohle jsem ještě nikdy v životě neviděl a nevěděl jsem co jsem měl dělat a v tu chvíli jsem si uvědomil že jsem nejspíš v astralním světě a že chci pryč protože jsem na tohle nebyl ještě připraven jenomže jako kdysi v dětství i tady mě to nechtělo pustit ven. Dostal jsem se sice do svého těla ve svém pokoji ale nějak jsem se nemohl usednout a i tento pokoj jsem viděl divně, vypadalo to jako rozbité zrcadlo a viděl jsem v každém útržku jinou časovou realitu, mám i podezření že jsem se dostal do čtvrté dimenze tedy do 4D. Nějak díky mé panice se má cesta zasekla a málem jsem se tam ztratil. Pak mě to nakonec pustilo ale okamžitě jsem usnul a opět sen začal že jsem byl ve vesmíru a viděl toho samého kravaťáka který tentokrát šel na náš Měsíc a tou samou bombou ho odpálil a tentokrát tak aby vychýlil Měsíc z oběžné dráhy a nasměroval na naší Zemi. Země byla opět zničena a její úlomky se opět začali nekontrovatelně množit a já zase opět uvízl ve 4D světě ze kterého se ještě hůře dostávalo ven a házelo mě to vždy do mého pokoje a pak do temné místnosti s lasery a protože jsem měl 4D pohled jeden laser jsem viděl i milionkrát jako šílenou pavučinu a to mě vždy děsilo a vypadalo to jako když grafická karta ve vašém počítači háže artefakty. Nakonec jsem si vzpoměl na Alue a další pravidla astralního světa a říkal jsem si ať už se se mnou dělo cokoliv musím zachovat klid a chladnou hlavu a seznámit se s mým novým světem ve kterém bych pak mohl najít odpovědi jak se dostat domů a případně něco mnohem více co by mě v životě posunulo, když mě to opět hodilo k laserům začal jsem tím že jsem se zaměřil na jeden laser a začal jsem se na něj soustředit a zaostřoval jsem si ho ve svém vidění abych ho viděl normálně ve 3D a ne milionkrát. Když se mi ho povedlo úplně zaostřit že jsem tento svět začal vidět opět normálně, okamžitě mě to pustilo ven a byl jsem dokonce i odpočatější jako kdybych tam dokončil ten svůj úkol a zvládl překážku kterou mi osud nachystal, jako kdyby i chtělo abych se s novým světem seznámil. Nikdy jsem se o 4D aktivně nezajimal protože si to nedokážu představit jak to může vypadat a najednou jsem měl nečekaný výlet tam.

Ikona diskutujiciho pavel-))) 2019-05-19 22:19:41 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

k lidem kteří se probouzí chodí často temné bytosti aby je mátly sváděli je jinam takových případu se viděl mnoho jednou sem potkal ženu a ta byla energeticky vysávána těmito bytostmi šlo to extrému neustálá vyčerpanost unáva spala i 18 hodin klidně i celý den chodila k doktorům ale ti ji řekly že ji nic není nedokázali určit čím to je tak sem se ji pokusil pomoc protože sem věděl že jí něco energeticky vysává ona s pomocí souhlasila

tak mi začala vyprávět všechno podivné když se ráno vzbudila zjistila že ji něco neviditelného škrtí a že měla v praci kolegyni a ta ovládá černou magii

Tak sem ji začal říkat jak fungují energie jak se má chranít požadat konstruktivní síly vesmíru o ochranu a odstranění zlých energií a že si má koupit talisman se sluncem jako ochrany symbol

a hned další noc ty zle bytosti odešly nechali ji na pokoji a jeji energie vše se vrátilo do normálu a je jí ted eště líp vy o síle myšlenky a tvoří si život o kterým sní nouze v její životě neexistuje

Ikona diskutujiciho Hvezda 2019-05-20 03:02:06 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Tedy Alue to se Ti povedlo! Ani si nepamatuji kdy jsem neco cetla jednim dechem! Predne kdyz jsem cetla vypraveni te pani tak jsem ji to vsechno „zblajzla“ i s navyjakem a kdyz jsem pak cetla Tvoji odpoved tak jsem si uvedomila jak moc je dulezite vyslechnout i dalsi nazor. V tomto pripade protipol . Treba kdyz ten muz popisoval jak zkrasni a dokonce jsem uverila ze snad vsichni hodni lide museji mit hrivu jak lev. Porad se ucim i pred duchodem. A jeste jedna vec ta pani i Ty mate dar vyjadrovani. Pisete tak ze se clanky dobre ctou. Je to cestina a vyjadrovani na vysoke urovni. Nekdy mi je lito ze jsem uz toto pomalu ztratila dlouhym pobytem v zahranici no spis uplne. No je to katastrofa. Pomalu pulka zivota v cizine co muze clovek chtit. Jeste jednou diky!!!!

Ikona diskutujiciho ginze 2019-05-20 10:32:31 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Já dávám od všech věcí týkajících se karmy ruce pryč. Tak nějak s tím nemám dobré zkušenosti – znám pár lidí, které to semlelo. Postupně opustili svůj život a místo toho, aby žili přítomností, začali žít právě tou minulostí, a co víc – svoje chyby v přítomnosti neustále sváděli na karmu a minulé životy.
Já mám spoustu duchovních zážitků, ale stejně jsem nikdy neviděla žádný ze svých minulých životů. A myslím si, že kdyby měl nějaký můj minulý život význam v tomto životě, už by se mi to dávno ukázalo. Pokud má někdo v životě spoustu problémů a svádí je na karmu, pak je vidět, že někde dělá velkou chybu, protože se mu evidentně něco vrací, ale určitě ne z minulého života. Možná spíš než zkoumat minulé životy, by bylo vhodné se zaměřit na svůj život tady a teď a přehodnotit ho a klást si otázku – opravdu žiji v souladu se zákony vesmíru?

Ikona diskutujiciho Alue K. Loskotová 2019-05-20 21:01:44
Ikona diskutujiciho
sipka

Z karmy postupně zblbnou všichni co ji začnou až moc ,,žrát“… výjimky neexistují.

Ikona diskutujiciho Jirka 2019-05-20 23:06:45 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Jeden kamarád mi zmíňoval o takzvané regresi a věřil že všechno špatné co se mu děje můžou právě minulé životy. Dokud jsem ho nepotkal tak jsem o žádé regresi neslyšel protože jsem se nikdy o minulých životů nezajimal, přišlo mi to zbytečné, už tak mě pronásledují minulosti a posttraumatické vzpomínky z dětství se kterýma se musím vyrovnávat. Varoval jsem ho ať regresí nepodstupuje ať raději nechá svojí hrobku uzavřenou jinak ho to jenom uvede zbytečně do deprese nehledě na to že lidi kteří to údajně dělají mohou ukazovat i falešný vize nehledě rizika zasvěcení do nějakého kultu který bude permanetně sát životní energii.

Ikona diskutujiciho aves passeri 2019-05-22 08:47:58 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Osobně si myslím, že s minulými životy fakt opatrně. Rozhodně bych nedoporučovala chtít něco zjistit jen tak ze zvědavosti. Pokud máme problémy v tomto životě a nezvládáme je, jak chceme zvládnout problémy z dob, kdy byl život mnohokrát tvrdší než dnes? Nebo dokonce svou smrt? Když už je člověk tímhle směrem veden, měl by si vybrat terapeuta, který ho tam v minulosti nenechá lítat a regresi uzavře. A i tak je třeba se připravit na to, že to, co se dostane do vědomí, bude potřeba zpracovat. To může trvat ještě hodně dlouho po samotné regresi. Jo, když to člověk začne moc žrát, může se na tom uvařit – minulých životů ke zkoumání najde spoustu. Celý život se mu může smrsknout na zkoumání minulých životů. A to je ještě otázka, jestli to vůbec budou minulé životy nebo jen jeho představy. Házet všechno na karmu mi přijde jen jiný level házení všechno na druhé, na dětství apod. Jen se to tváří vznešeněji. Když jsem já úplně náhodou zjistila jeden svůj minulý život (a trvalo roky a spoustu dalších „náhod“, než jsem přijala fakt, že to minulý život byl), nejvíc mi pomohl člověk, kterého se ten minulý život týkal a jeho postoj „minulost není důležitá, důležitá je přítomnost“. Minulost spoustu věcí objasnila. Ale to je všechno. Věřit v minulé životy jen na základě nějakých vizí mi přijde stejné jako věřit, že to, co se mi zdálo ve snu, je pravda. Mysl nám předkládá různé zprávy různě. Pokud mi chce předat zprávu, že je fajn nebýt namyšlený na svou duchovní úroveň, může to udělat právě takhle. Způsobem, který pro mě bude natolik hmatatelný a natolik uvěřitelný, že ho dokážu přijmout za své. Pak by podle mě stálo za to vzít si tu zprávu k srdci. Někdy mi přijde, že spousta lidí má pocit, že čím víc bude mluvit o karmě, čištění karmy apod., tím bude jejich život zajímavější. Ono to tak možná i je (viz ten příběh o ženě, která o sobě prohlašuje, že je vtělení Ježíše Krista či co). Ale spokojenější život jim to stejně asi nepřinese. Protože je holt pořád co čistit :-)))

Ikona diskutujiciho Martin Michael 2019-07-14 05:13:55 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Ahoj!
Dovolím si připojit několik racionálních úvah a poznatků.

1. Slovní spojení „Iluminátský kněz“ – Ilumináti byli z počátku dobrá společnost, tvořená tehdejšími vědci a badateli, a jejich cílem bylo dosažení souladu vědeckých přístupů a církevní doktríny. Až následně byli infiltrovaní, zakázáni, rozložení, vznikly nové spolky jako Rozenkruciáni, Italská temná šlechta atd. Tedy byl-li to kněz, iluminátský kněz, byl iluminát až po infiltraci, klidně mohl být i bývalý rozenkurucián, nějaký starý kabalista, jezuita, atd, tzn nic dobrého.

2. požádal o svolení se slečnou mluvit – to by samo o sobě nemuselo být ještě zlé, byť i pouhým mluvením, ji už může ovlivnit, pronese slova, které ji ovlivní, pronese kletbu, sugesci, cokoli, pokud mu teda dala svolení pouze k promluvě. Co je tady ale zásadní – žádná pozitivní entita, nebo entita mající dobrý úmysl, nemusí nikoho o nic žádat. Takže dobrý nebyl, viz dále.

3. Začala si vzpomínat na cosi z minulosti teprve až po tom, co jí o tom řekl. Tedy viz bod 2., a tedy vůbec to nemusely být slečniny vzpomínky. Ani to nemusely být vzpomínky. Chlapík to pronesl a mysl to uviděla.

4. Jméno Skrytá ruka – nedovedu si představit jakoukoli pozitivní entitu, která by měla tak hororové jméno

5. Zjev – plešatý, bez vousů a řas, obhajující svůj vzhled, šedý (odstín černé) hábit. Všechno jasné temné atributy. První dojem – „podivný chlapík.“ A ten kufřík?? Alchymista? Mág? Mágův poskok? No tak něco, opět nic dobrého.

6. Jméno Adolf – to je hodně úlet. Určitě ne Archanděl Adolf, že ne.

Obecně platí, že když se jakákoli negativní entita, kterou může být i vypočítavá mysl člověka dnešní doby, pokusí poškodit jinou bytost, a při tom jí dá byť jen třeba v náznacích informaci o svém zlém záměru a oběť přesto svolí, podepíše, pozve, jakkoli vyjádří souhlas, přenáší se odpovědnost za následek na oběť, která i přes zjevný negativní záměr s tímto souhlasila. To je obecný princip i té karmy, dnešních vládnoucích temných sil, všech okultních rituálů, entit atd. Všude, na každém kroku jsou značky, označující dobré a zlé. A to, jak vypadal mág Adolf černá ruka, a že chtěl souhlas, bylo jedno velké znamení, že je z protitábora Dobra. Na druhou stranu, zas tak silná entita není, protože potřeboval souhlas. To je tady aspoň jeden pozitivní poznatek. Jsou i entity, které nemluví, ani se neptají.

Další věc, co mě přímo liskla po papuli je, že slečna píše „vyšlu myšlenku, zda by mi mohli pomoct ti, co se mnou mají SPOLEČNOU KARMU.“
No hůř už to asi ani formulovat nejde, protože slečna nemůže vědět, jaká je skutečně její karma a zákonitě tedy ani neví, koho tím vlastně žádá o pomoc a komu se takovou žádostí nevědomky zavazuje. A to může být dramaticky špatné. Obecně prostě žádám o pomoc dobré síly, klidně jmenovitě anděly, světelné bytosti, síly dobra, atd.. určitě ne ty, se kterýma sem kdysi dělal kdo ví co.

Osobně si myslím, že slečna zažívá sérii mistifikačních vizí, následujících po návštěvě Dolfíka temné paže, které ani nejsou její, ani nejsou pravda, protože tyto vize v principu nedávají smysl. Je tedy je dramaticky nepravděpodobné, že se tak v minulosti skutečně staly a že to co slečna vidí je pravda. Proč nedávají smysl:

1. kamoš z Egypta se s „pomocí“ vyrovnal tím, že pak taky „pomohl.“ Energie vyrovnány, o co byl obrán si vzal zpátky a hotovo. Nepotřebuje se nijak domlouvat na usmíření, protože on byl ten poškozený co se bránil, nebo si bral zpět, co mu bylo předtím odňato (energie, sebevědomí, jistota, vůle, atd, dosaď si tady cokoli chceš). Slečna by se měla být ten, kdo by se měl chtít domlouvat/usmiřovat, pakliže by ji její minulý čin nějak tížil. No a pokud je to fikce, což si myslím že je, je logické, že až do návštěvy mága ovlivňovače, takovou potřebu usmířit se s kamošem z egypta neměla. Nebyl důvod, nebyl ani kamoš, ani čin

2. nějaká větev duchovního střediska v Tartarii, kter áse měla pyšnit mimo jiné duchovními TECHNOLOGIEMI. To je protimluv absolutní. Je to jako říct „duchovní elektronkový mikroskop na zkoumání molekul materiálů fyzického světa.“ Duchovní nemůže být technologické, technické ani materiální. Může být duchovní technika, ale ne technologie.. Tady ten scénář údajné vzpomínky hodně zaskřípal

3. vyšší nadsvětelné bytosti, mající schopnost ovládat živly a cestovat časoprostorem rychleji než světlo, se urazily. A pak se mstily. Buď musely být dramaticky nevyspělé, nebo je to pohádka se zápletkou na úrovni první třídy prvního stupně základní školy

Podle mě je to celé nějak podivné, plitké, v příbězích z minulosti chybí základní logika tehdejšího reálného života i duchovních principů, ovšem pakliže je vše co slečna o zážitcích píše pravda, a tyto vize skutečně vidí, pak má problém. Jak píše Al – podrobit entitu testu a pokud se odhalí jako zlá, udělený souhlas odvolat, požádat o pomoc všechny pozitivní síly, síly dobra a začít kašlat na všechno co Adolfek navykládal. Ignorovat. Odebrat pozornost. A stejně jako já, posoudit všechny vize selským rozumem a ideálně se jim ještě vysmát. Jak jsou nelogické a prokazatelně fiktivní.
A ten smích by tady mohl udělat opravdu hodně práce.

Ikona diskutujiciho Nirvana 2019-07-14 09:50:17
Ikona diskutujiciho
sipka

Vy se očivině orientujete podle oficiálních dějin, že?… Hlavně co se týče prvního bodu. Jinak úvahy dobré, selský rozum je vždycky dobrý, vysmívání už míň.

Ikona diskutujiciho Martin Michael 2019-07-15 01:40:12
Ikona diskutujiciho
sipka

Naopak, vysmívání je magická technika zažehnávání smíchem, technika obranná, rušící vliv, velice efektivní.

Nový komentář

Ikona moderatora

Moderovaná diskuze: Příspěvky se zveřejňují s časovou prodlevou. Pro účast v diskuzi je třeba, aby byl váš komentář v souladu s obecnými pravidly slušného chování a podmínkami používání stránek