Pamela Anderson jako slavná komiksová Jessie přiletí do Prahy

Časopis Vogue CS uvádí jako hvězdu červnového čísla Pamelu Anderson, stylizovanou do prostředí žhavé retro pláže coby hrdinku českého filmu z 60. let Kdo chce zabít Jessie? Červnová Vogue CS představuje Pamelu Anderson na její vůbec první titulní straně pro magazín Vogue ve strhujícím a svěžím focení z produkce Dan Beleiu.

VogueCS_06_cover_1

Na obálkách Pamela pózuje v košili Chanel a šortkách Savage x Fenty by Rihanna, v černých šatech a náhrdelníku Saint Laurent by Anthony Vaccarello. Na limitované obálce se představí v topu Versace, kalhotách Max Mara a botách Roger Vivier. V doprovodném rozhovoru Pamela dodává: „Celý můj dospělý život se odehrával na bitevním poli, musela jsem přesvědčit ostatní, že nejsem pouze sex symbolem, ale mám také co říct.“ Co říká o své kariéře, politice, aktivismu a současných událostech, je fascinující.

Šéfredaktorka Vogue CS Andrea Běhounková odhaluje ze zákulisí: „Již delší dobu jsme přemýšleli o letním ikonickém focení inspirovaném slavným českým filmem Kdochce zabít Jessie?. Pamela nám přišla jako perfektní volba. Poté, co na počátku své kariéry uchvátila svět, se stala aktivistkou za práva zvířat, záchranu naší planety a při řešení důležitých sociálních otázek – je to superhrdinka reálného života.“

VogueCS_06_2

Červnové vydání Vogue CS skýtá pro fanoušky Jana Saudka jedinečný požitek. Fotograf prezentuje třináct snímků vytvořených v roce 2019 v unikátním focení Vogue CS s českými modelkami Hanou Soukupovou, Maggie Maurer a performerkou Tessou Kuragi. Číslo završuje Madeleine Albright, bývalá státní tajemnice Spojených států amerických narozená v České republice, v exkluzivním rozhovoru o politických proudech a starostech o demokracii.

Vogue CS s Pamelou Anderson je k dispozici s titulní stranou ve třech verzích, z nichž dvě jsou limitovanými edicemi, prodávanými výhradně na výstavě Káji Saudka v Tančícím domě v Praze.

VogueCS_06_3

Pamela Anderson navíc přiletí do Prahy. Přijala totiž pozvání na první ročník konference Vogue Live: Shaping the Future of Fashion, který se odehraje poslední květnový den v Praze. V Česku bude poprvé v životě. Své fanoušky potěší i autogramiádou, na které bude podepisovat titulní stranu módního magazínu, kterou zdobí svou fotografií.

Foto: www.vogue.cz / Dan Beleiu