Hlavní obsah
Článek

V roce 1991 jí prvenství v soutěži krásy Miss Československo těsně vyfoukla Michaela Maláčová (52). Tehdy bylo 1. vicemiss, ohnivé brunetce z Košic Andree Tatarkové přesně dvacet let. "Je to už tak dávno, že se mi ty roky ani nechce počítat," mávla rukou Andrea, s níž se poslední léta potkáváme na společenských akcí častěji, než když se aktivně věnovala modelingu.

"Ještě tak pět let po soutěži jsem modeling dělala. Ale vystudovala jsem i žurnalistku, a i když jsem mezitím podnikala v módě a také byla hlasatelkou na Slovensku v televizi a měla i nějaké pořady pro děti, po čase jsem se k ní vrátila. Před pár lety mne oslovili, jestli bych nenatočila pár reportáží a teď pracuju pro TV Markíza pravidelně, hlavně jako zpravodajka z Prahy, kam z Košic vždy na pár dní létám," vysvětlila nám Andrea.

Tatarková je rozvedená, má dva dopsívající syny, Andrému je čtrnáct, Alexovi třináct. "Je docela náročné dva puberťáky zvládat. Hodně mi pomáhají moji rodiče, ale také už toho nezvládnou tolik, takže jsem je musela uvolnit ze školy a vzít s sebou," svěřila, proč oba kluky vzala na soutředění Muže roku do Tuniska, kde s kamerou natáčí reportáž pro pořad Smetánka.

Starší syn ostatně ke světu šoubyznysu také inklinuje, i když modeling ho zrovna nebere. "K ničemu jsem ho netlačila, ale odmalička rád vystupoval. Jeho doménou je zpěv. Už má venku dva singly, jeden ve slovenštině, druhý v angličtině, zpívá i převzaté věci a vystupuje s pěticí tanečnic," pochlubila se Andrea. Školu ale prý nezanedbává. "Přijali ho na anglické gymnázium, takže teď už má vlastně prázdniny," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám