V centru Prahy byl otevřen nový outlet VaNa1

neděle, 19. května 2019, 08:10 Aktuality, Retail MediaGuru

V Praze na Václavském náměstí byl otevřen multibrandový outlet pod názvem VaNa1. Provozuje ho firma hudebního producenta Leška Wronky.

Ve spodní části Václavského náměstí byl otevřen obří outlet. Zdroj: VaNa1

Ve spodní části Václavského náměstí byl otevřen obří outlet. Zdroj: VaNa1

VaNa1 je název nového multibrandového outletového obchodu, který byl otevřen v Praze na Václavském náměstí. Prodejna o dvou patrech má rozlohu přes 2700 m² a nachází se v dolní části náměstí v Paláci Koruna. Název VaNa1 je zkratkou adresy Václavské náměstí 1. Obchod vede Michal Wronka, syn hudebního producenta Leška Wronky. Provozovatelem je Wronkova firma Lewron Vision.

Zákazníci zde mohou vybírat z 30 tisíc kusů oblečení. Slevy se pohybují od 30 %, častěji jde však o 50 % až 70 % z původní ceny. V nabídce jsou značky jako Levis, Lee, Liu Jo, Esprit, Pepe Jeans, Guess, Guess by Marciano a a další, až po originální modely francouzských designérů, obuv a značkové spodní prádlo, nebo modely značek Furla, Valentino nebo Dolce&Gabana. Dále také sportovní značky Adidas, Nike, Vans, Kappa, Puma nebo Reebok.

Zdroj: VaNa1

Zdroj: VaNa1

Sortiment obchodu doplňuje home decor a kosmetika, také hudební nosiče (CD i vinyly) a filmový i hudební merch (Marel, Game of Thrones atd.) Prodejna plánuje marketingovou komunikaci, aktuálně běží reklama na obrazovce obchodního domu Baťa, který je naproti outletu. 

Od roku 2017 na stejné adrese, v pasáži Koruna, funguje pod stejným názvem luxusní butik, zaměřený ale na jinou klientelu.

-zue-