Můj čas na kafíčko

On už chce dítě, ona si chce užívat!

Buď se doma nepotkávají, nebo na sebe nemají čas. Jak jinak si vyložit, že manžel Veroniky Arichtevy (32) Biser Arichtev (42) si až po sedmi měsících všiml, že má neviditelná rovnátka. Veronika sice nemá vyloženě křivé zuby, ale svůj chrup chtěla mít dokonalý, proto vyhledala odbornou pomoc.

„Nechat si dát neviditelný rovnátka bylo jedno z nejlepších rozhodnutí po třicítce (a kupodivu moje). Úplně jsem nevěřila, že to půjde tak rychle. Jsem skoro u konce,“ pochlubila se herečka, která má o poznání rovnější zuby.

Jenže manžel změnu nezaznamenal. Až když spolu byli v Barceloně zaregistroval, že má něco na zubech. „Máš zbytek nachos na zubech, Veruno.“ Herečka se neurazila, ale uvědomila se, že v jejich vztahu není něco v pořádku. Zřejmě jim vázne komunikace a Biser si detailů na svojí ženě jednoduše nevšímá. Je mu to snad jedno?

V objetí s cizím chlápkem

Takové věci neřeší, ale když půvabná herečka přijala nabídku zahrát si ve videoklipu mladé dobříšské kapely Robin, kde tvoří pár se zpěvákem Robertem Štaffenem (38), tak bylo zle.
A to neví, že v původním scénáři byly i polibky, které Štaffen nakonec vyškrtnul. „Tak já se s Verčou znám už dlouho do příběhu se mi moc hodila, tak jsem ji oslovil,“ svěřil se Robert, podle jehož přezdívky Robin se kapela jmenuje. Je jasné, že to udělal kvůli manželovi Veroniky, aby na ni nežárlil. Snad nebude do budoucna žárlit i na to malé stvoření.

Jak je to s jejím těhotenstvím?

Veronika byla na dovolené s manželem naposledy před dvěma měsíci. V Thajsku si zavzpomínali na to, jak se tam před šesti lety zasnoubili. Hodně lidí tak začalo spekulovat, jestli se nepokusí počít dítě. Pro Veroniku by bylo mateřství premiérou, zatímco Biser už má z předchozího vztahu syna Teodosia (11). Podle fotek, které herečka sdílela na Instagramu si manželé v Thajsku náležitě užívali a překvapovali se i dárky.

Takže se pak začalo mluvit o tom, jestli není Verča náhodou těhotná, jenže herečka tuto informaci bohužel vyvrátila. „Žádnej suterén, na kterej se tak často teď ptáte, jsme si nepřivezli. Jenom těch pár kilo, který vás asi matou,“ napsala si na svůj instagramový profil. Herečka tím narážela na svou postavu, kterou má přitom parádní, ale pár kilo navíc jí rozhodně neuškodilo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden