Šokující prohlášení Vlasákové: Dolanský prý žije s mužem i ženou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šokující prohlášení Vlasákové: Dolanský prý žije s mužem i ženou

Jan Dolanský a Lenka Vlasáková
Jan Dolanský a Lenka Vlasáková (Herminapress)

Svému tělu se snaží co nejvíce naslouchat. Aby ho poznala ještě více, začala například chodit v botách s tenkou podrážkou, které připomínají chůzi na boso. Co vše o svém těle vyzradila žena Jana Dolanského z Ohnivýho kuřete?

Vypadá jako křehká žena, mezitím prý spíše patří mezi silné povahy, i když je introvert. Kromě toho, že je herecky nadaná, je také senzibilní a umí naslouchat svému tělu, což zvládá málokdo. „Ano, okamžitě cítím stres, hlavně na zádech. Ve chvíli, kdy mi ztuhne nějaká část těla, ihned vím, která to je a proč. Jestli je to ženská, nebo mužská polovina. Učím se to vnímat…

Já věřím, že levá strana je žena ve mně a pravá je ten muž. A častokrát po nějakém emočním stresu, ať už s mužem, se ženou nebo i se sebou samou, se mi napětí někde usadí. Ztuhne mi nějaký kousek na zádech. Opravdu to cítím,“ pověděla časopisu Moje psychologie Lenka Vlasáková(47), která se dle jejích slov emočního napětí zbaví především díky fyzioterapeutce.

Lenka Vlasáková: Asi se budu muset zamyslet nad výchovou svých dětí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
20. 5. 2019 • 13:18

Přečetla jsem si to ještě jednou a teprve teď vidím, že ono je to vlastně jinak! Dolanský je v pohodě! No, skutečně náramný blábol, to se musí nechat! Hlavně ty názvy jsou vždycky naprosto zavádějící!!!

janakveton
20. 5. 2019 • 13:14

Ale Leničko, klííííd!!!! To je dnes přece zcela NORMÁLNÍ! Holky s holkama, kluci s klukama, holky s klukama, kluci s holkama, všechno je přípustné! Kdyby sem přiletěli nějací mimozemšťani, tak klidně i s nima. Máme přece demokracii!!!

vemenozmojistary
19. 5. 2019 • 22:15

Vlasáková je tedy samosprašná 🤣 Má kliku, je ošklivá, jen tímto způsobem mohla otěhotnět 🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.