VIDEO: Po tanci došlo na zpěv. Radwaňská s Wozniackou nazpívaly písničku

19. 5. 2019, 11:45
Video dne 11
Jedna už kvůli zdravotním potížím tenisovou kariéru ukončila, druhá se z podobných důvodů už skoro rok trápí. Mimo kurty ale dvě kamarádky nestrádají a baví se. Polka Agnieszka Radwaňská a dánská tenistka s polskými kořeny Caroline Wozniacká nazpívaly společný song 'Milujeme tenis', který k příležitosti konce kariéry Radwaňské složil Piotr Rubik.
A. Radwaňská a C. Wozniacká

Polka Agnieszka Radwaňská po loňské sezoně ukončila v 29 letech kariéru. Její tělo už prý nebylo schopné snášet zátěž profesionálního sportovce, vleklé zdravotní potíže a především zranění nohy jí dva roky po sobě nedovolily stoprocentně trénovat.

Bývalá světová dvojka ale pokračuje v aktivním životě. Zúčastnila se taneční soutěže Taniec z Gwiazdami (polská verze Stardance) s tanečníkem Stefanem Terrazzinem a nově se svou kamarádkou z 'branže' Caroline Wozniackou nazpívaly písníčku We Love Our Tennis, ke které natočily i videoklip.

Song v anglickém jazyku doplněném několiky polskými frázemi složil Piotr Rubik k příležitost definitivní rozlučky s kariérou, kterou Radwaňská chystá na úterý 21. května do Krakowa. Dorazit mají například Němka Angelique Kerberová či právě Wozniacká.

V Krakowě by Radwaňská s Wozniackou měly zazpívat písničku živě, tak fanoušci budou moct posoudit, jak moc videoklipu pomohla studiová úprava jejich zpěvu.

Také s kariérou osmadvacetileté dánské tenistky to nevypadá ideálně, neboť od loňského léta bouje s revmatoidní artritidou. Kvůli zdravotním problémům už přišla o několik turnajů, poslední dva zápasy vinou bolestí zad a nohy nedohrála.

A jak se vám líbí zpěv polsko-dánského dua?

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, YouTube

Komentáře

11
Přidat komentář
janek_da
we love to wait for unforced errors
Reagovat
bIbec
pecička
Reagovat
jirkaS
ten song vylezl už před skoro dvěma měsíci ;-)
Reagovat
PetaM
Ten duckface u Agy je strašný :D
Reagovat
Kojinho
Zrovna jsem chtěl podotknout, že to s těma plastikama dle mě přehnala.
Reagovat
Marduch
We love our Tenis? Jako fakt Tenis?
Reagovat
peek
Písnička nic moc, ale holky zpívaj dobře, teda pokud to ve studiu nedolaďovali, dneska zvukař udělá zpěváka z kohokoliv.
Reagovat
Mr.Pink
Jasne, ze doladovali a to vyrazne. Zpivat neumi ani jedna
Reagovat
blixa
Autotune se zapotilo :D
Reagovat
Mr.Pink
Je to tak, dve robotky
Reagovat
Torn
Jsem to chtěl akorát napsat, že ten autotune je tam fakt znát hodně...Ale tak když může zpívat písničky Paris Hilton, tak proč ne Aga s Caro :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist