Cavani: Občas cítím, že mě některé oči v PSG nechtějí, ale jsem rád, že to rozhodnutí není na nich

Cavani: Občas cítím, že mě některé oči v PSG nechtějí, ale jsem rád, že to rozhodnutí není na nich

PSG s předstihem ovládlo francouzskou nejvyšší soutěž, ale úspěšné chtělo být i v utkáních, ve kterých už pařížskému klubu o nic nešlo. Potvrdilo to v sobotu večer vítězstvím 4:0 proti Dijonu. Mezi střelce se zapsal i uruguayský kanonýr Edinson Cavani, který je v posledních týdnech spojován s ochodem. Jak sám přiznal, rád by na této adrese rád pokračoval.

Média si často berou jeho jméno na paškál a hovoří o tom, že už pro něj není v kabině místo. Mnohem více vsázejí na Neymara a Mbappého. On sám je ale přesvědčený, že stále má týmu co nabídnout. Ve svých dvaatřiceti letech má zkušeností na rozdávání a kontrakt má platný ještě na jeden rok. Zájem o něj projevuje Neapol, kde už působil, ale pod Vesuv se mu zatím nechce.

„Je krásné být francouzským šampionem. To jsou věci, které vám v paměti zůstanou, a nikdo je nevymaže. Fanoušci vám dávají lásku a podporu. Je to nádherné a já jim za to z celého srdce děkuji,“ nechal se slyšet Cavani, který samozřejmě promluvil také o své budoucnosti.

„Byl jsem vychován být loajální k tomu, kdo tě zaměstnává. Mám tu ještě rok platnou smlouvu a rád bych ji dodržel. Tenhle klub se mi líbí, Paříž je nádherné město a důležité také je, že tu je má rodina spokojená. Občas cítím, že mě některé oči v PSG nechtějí, ale jsem rád, že to rozhodnutí není na nich. Věřím, že mám stále podporu našeho trenéra,“ dodal uruguayský legionář.