Manželka Pavla Trávníčka práskla, co nosí slavný princ pod kalhoty

Herec Pavel Trávníček s manželkou Monikou a synkem Maxíkem přijali pozvání k projížďce Prahou luxusní výletní tramvají T3 Coupé. Zatímco chlapi věnovali velkou pozornost technické lahůdce, Monika Trávníčková spíš okukovala polonahého krasavce Josefa Kůrku v trenýrkách. Chtěla by Monika pro své dva mužské stejné prádlo, jako nosí Muž roku 2016?

„No určitě. Prádlo DMXGEAR je praktické a z příjemného materiálu, což můj manžel ocení. Rád nosí slipy nebo boxerky, střídá to. Já mu prádlo často kupuji, protože Pavel nerad chodí po obchoďácích. Také se občas stane, že se netrefím, to pak musí jít se mnou a vyzkoušet si to na místě. Ale většinou dostanu pochvalu,“ vyprávěla Monika Trávníčková.

Monika také přiznala, že malému synkovi je zatím jedno, jaké prádlo má pod kalhotami. „Maxík zatím spodní prádlo neřeší. Je spíš vybíravý ve vrchním oblečení. Hodně dlouho trvá, než se rozhodne, jakou mikinu si vezme na pískoviště. Překvapuje nás, asi to šoumenství má v sobě,“ zakončila Monika Trávníčková rozhovor a věnovala se podrobné prohlídce prádla DMXGEAR.

Foto: Herminapress


reklama

reklama