Železniční přejezd ve Vělvětech bude pro řidiče na čtyři dny zcela uzavřený
Přejezd bude uzavřený. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Sezemice, Velvěty – Od pondělí 20. května se zkomplikuje cestování obyvatelům Sezemic, ale také všem řidičům, kteří Sezemicemi pravidelně projíždějí. Po dobu čtyř dnů, bude totiž zcela uzavřená silnice č. 25823 v místě železničního přejezdu ve Velvětech. Jedná se o silnici III. třídy, která spojuje Sezemice s obcí Velvěty a vede dál do Kozlíků nebo v opačném směru do Rtyně nad Bílinou.

O uzavírku požádala Správa železniční dopravní cesty Ústí nad Labem. Důvodem jsou plánované stavební práce na železničním přejezdu. Konkrétně se tady bude provádět souvislá výměna všech kolejnic. Úplná uzavírka, kterou schválil dopravní odbor teplického magistrátu, začne v pondělí 20. května v 7 hodin ráno.

Objížďka povede směrem přes Rtyni nad Bílinou, Sezemice a Velvěty v obou směrech. Alternativní řešení budou muset řešit obyvatelé Sezemic, kteří využívají autobusové spoje dopravce Arriva City. Pro ty totiž nebyla objízdná trasa stanovená a autobusy tak nebudou po dobu uzavírky přejezdu do Sezemic vůbec zajíždět. Zastávka Rtyně n. Bílinou, Sezemice nebude v uvedeném termínu na této lince rovněž obsluhovaná.

V době úplné uzávěry přejezdu, která potrvá maximálně do čtvrtka 23. května, do 20. hodiny, se proto nedostanou přes Sezemice do Velvět ani řidiči ze silnice ve směru z Teplic na Ústí. Odbočkou sice do Sezemic dojedou, ale tam bude jejich cesta končit.

1905uzaverka2

Ve směru sjezdu ze silnice z Teplic na Ústí nad Labem informuje o uzávěře řidiče tabule. Foto: Ilona Kaulfuss

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru