Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S přehledem by se mohla opět přihlásit do soutěže krásy. Přestože je to už 12 let, co Lilian Sarah Fischerová zabodovala a v roce 2007 se stala II. českou vicemiss, její figura je stále jako ze žurnálu.

Tentokrát ji nepředvedla na přehlídkovém mole, ale na divadle, které miluje. Bývalá misska se totiž již od studií věnuje tanci a v posledních letech i divadlu. Nejen své křivky, ale i krásný hlas tentokrát převedla na prknech Divadla Broadway, a to v rámci charitativního večera Horečka úterní noci.

Lilian vystoupila jako první s písní z muzikálu Chicago a nutno říct, že všem přítomným vyrazila dech. Píseň totiž skvěle odzpívala, ale také odtančila a předvedla svou útlou figuru, se kterou by se i nyní mohla vydat na přehlídková mola. Čtvrtý ročník charitativního muzikálového večera, který Lilian organizuje se tak opravdu vydařil a vybralo se během něho na děti v dětských domovech 300 000 korun.

Reklama

Další články

Načítám