Ujíždím na brýlích, práskla na sebe Kateřina Kornová. Kolikery doma schovává?

Ujíždím na brýlích, práskla na sebe Kateřina Kornová. Kolikery doma schovává?
Zdroj: archiv
Bývalá modelka se netají s tím, že ujíždí na brýlích.Se synem FilipemSe synem Filipem, který Jiřímu Kornovi jakoby z oka vypadl.Líbí se mi brýle, co mají kluci na sobě, jsou z Optiky Slavíková, prohlásila bývalá modelka, která má v brýlích zálibu.+ 5 fotek+ 6 fotek

S finálovou dvanáctkou urostlých chlapů ze soutěže Muž roku se na soustředění do Tuniska s Fantasy Travel vydala také herečka Kateřina Kornová se synem Filipem. Přestože je moře ještě studené a ke koupání neláká, změna prostředí a odpočinek na sluníčku dělá oběma dobře. Přiznala, že měla zabaleno hodně rychle.

Lenka Chvostová
Lenka Chvostová 19. 05. 2019 18:00

„Já docela nerada balím a nechávám to až na poslední chvíli. A vždycky mám v kufru něco, co vůbec nepotřebuji. Co ale nikdy nesmím zapomenout, jsou léky pro syna. Bez nich odjet prostě nesmíme. Takové věci jako plavky, ručník, tričko, to si koupím, ale léky ne,“ prozradila bývalá modelka, herečka a lektorka jógy, která letos opět zasedne v porotě soutěže Muž roku.

Aby finalisty jubilejního 20. ročníku měla šanci lépe poznat, vypravila se spolu s dalšími porotci na týdenní soustředění do Tuniska, kde se pánové budou připravovat na finále, které se uskuteční v srpnu v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě.

V kufru Kateřiny Kornové mají svoje výsostné místo také několikery sluneční brýle.Brýle jsou moje slabost, na nich ujíždím. Mám jich doma asi 50 párů. Schovávám si také starší modely a někdy si je nostalgicky prohlížím. Třeba i brýle po Filipovi, když byl malý,“ svěřila se ještě.

„Mám pár kousků, které mám opravdu oblíbené a nosím je, i když už je v módě úplně něco jiného. Líbí se mi brýle, co mají kluci na sobě, jsou z Optiky Slavíková. Dělají také dámské modely a to mne zajímá,“ dodala

Kateřina Kornová se synem Filipem také nezapomněli popřát svému bývalému manželovi, zpěvákovi Jiřímu Kornovi k jeho 70. narozeninám. „Tátovi jsem popřál zdraví. Máme narozeniny pár dní po sobě,“ prozradil Filip, co svému tátovi popřál významnému jubileu.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články