Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

DOBOJOVÁNO: Český tým naprosto zdrtil Rakušany, naši hokejisté vyhráli 8:0

DOBOJOVÁNO: Český tým naprosto zdrtil Rakušany, naši hokejisté vyhráli 8:0
Zdroj: profimedia
+ Další 3 fotografie
ms v hokeji 2019
Po pátečním vítězstvím nad Itálií čelí Češi dalšímu slabému týmu. Česko se postavilo proti Rakousku a hned v šesté minutě první třetiny Radek Faksa vstřelil do rakouské branky první gól.

Rakušané v tomto zápasu zatím neměli moc šancí dostat se do útočné třetiny, pokud už ano, spíše jen zkoumali schopnosti našeho brankáře Francouze, šanci na góly si pokazili nepřesnými přihrávkami.

První gól v zápasu vstřelil do rakouské branky Radek Faksa, který byl uprostřed kruhu a všiml si, že rakouský brankář má u levé tyčky mezeru. Přesně zamířil a v 6. minutě a 30. sekundě připsal na konto českého týmu první gól. Další gól vstřelil do rakouské branky Dominik Kubalík, který si tak na konto připsal třetí gól za celé mistrovství. Stav zvýšil na 2:0 ve 14. minutě zápasu.

I další třetinu ovládli Češi, Dominik Simon vstřelil do rakouské branky gól ve 20. minutě zápasu a zvýšil tak skóre na 3:0. Ve 30. minutě zápasu se do prázdné branky trefil Michal Řepík, zvýšil na 4:0 a hned ve 30 minutách a 58 vteřinách poslal puk do branky Michael Frolík, který zvýšil na 5:0.

Třetí třetina začala slibně, další střelu si na své konto připsal Tomáš Řepík, který dal v čase 42 minut a 26 sekund další gól. Další gól pak do rakouské branky vstřelil ve 44. minutě zápasu Jan Kolář. Následně Jakub Vrána ránou nad rameno Herzoga zvýšil skóre ve 45. minutě na 8:0.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy