Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

EXTRA exkluzivně na koncertu Leoše Mareše: Show za miliony a na konci SLZY štěstí

EXTRA exkluzivně na koncertu Leoše Mareše: Show za miliony a na konci SLZY štěstí
Zdroj: archiv
+ Dalších 15 fotografií
Fenomén Mareš
Kdo nenavštívil jeden ze tří koncertů Leoše Mareše (43), jako by nebyl. Slavnému moderátorovi se podařilo nemožné, zájem o jeho live show byl tak obrovský, že všechny tři koncerty v pražské O2 areně byly beznadějně vyprodány. Reportéři eXtra.cz byli na místě a atmosféru Marešovy živé show tak pocítili na vlastní kůži...

U nás se něco podobného ještě nikomu nepovedlo. Tři dny za sebou jdoucí vyprodané koncerty s fenomenálním úspěchem. Leoš dokázal nemožné a potvrdilo se, že ho lidé skutečně zbožňují. Po loňském koncertu, kdy řekl, že to byl první a poslední samostatný koncert v jeho pěvecké kariéře, letos dopřál fanouškům opravdový nášup. Extra.cz se jednoho z koncertů zúčastnilo a můžeme potvrdit, že se jednalo o opravdu nezapomenutelný zážitek.

Leoš (43) předvedl nejen výbornou a nadupanou show, která diváka bavila od začátku až do konce, ale také ukázal emoce, které dojaly nejednoho už tak ohromeného fanouška. Leoš koncert odstartoval písní Tři slova, kterou zazpíval i na konci koncertu v rámci přídavku. Lidé se s koncem koncertu ani poté nechtěli smířit a jejich aplaus byl tak dlouhý, že se Leoš málem rozbrečel.

I když se v médiích a na sociálních sítích objevily kritiky, že Mareš nebyl dostatečně připraven, o vysoké kvalitě show, která strhla všechny přítomné, nelze polemizovat. Dlouho před samotnými koncerty mu byla oporou jeho žena Monika, která vymyslela a zrealizovala merch v podobě mikin se třemi pruhy, které měly symbolizovat tři koncerty.

Leoši, smekáme a gratulujeme k tak fenomenálnímu úspěchu!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy