Předcházející týdny nebyly nejklidnější, ale teď se blýská na lepší časy. Tento týden prožije většina z nás v klidu a pohodě. Je čas na relax a setkání s přáteli.

Beran

Protože se začíná oteplovat, je čas vyrazit ven. Prožijte volné chvíle třeba ve stínu lípy s prima drinkem. Jediné, co by vám mohlo tento týden ohrozit jsou zdravotní trable typu zánět močového měchýře. Takže pozor na ofouknutí.

Býk

Pokud necháváte věci plynut a nesnažíte se vše „řešit“, užijete si tento týden skutečnou pohodu. Partner vás bude, v rámci svých možností, opečovávat a děti nebudou zlobit. Pokud ovšem chystáte návštěvu u příbuzných, raději ji odložte, tam by bylo na hádky zaděláno.

Blíženci

Pokud je to vaše „parketa“, užívejte chvíle svého volna prací na zahradě. Taková práce vám bude dávat smysl a udělá dobře vaší duši. Jinou možností jsou dlouhé procházky v lese a třeba koupel při měsíčku. Příroda pro vás představuje zasloužený relax. 

Rak

Spadne z vás velká tíha, ale jen za předpokladu, že prožijete týden s těmi, se kterými je vám vážně dobře. Vzadu, v koutku vaší duše, se skrývají smutné představy o vaší, pravděpodobně, partnerské budoucnosti, ale dokážete je zahnat, aspoň na chvíli.

Lev

Jste trochu ve stresu, protože vás čeká seznámení, možná pracovní, možná něco více a vy si nemůžete pomoci a promítáte do něj své představy.  Řešení pro vás představují dechová cvičení, která vám v podobných situacích velmi pomohou. 

Panna

Na svou obvyklou pečlivost budete tento týden dost „rozvolněné“, milé Panny. Na vlastní kůži totiž zažijete, že méně je více. Stačí splnit jednu povinnost denně a hlavně v klidu, bez přemýšlení nad tím, co vás ještě čeká. Rozhodně je to lepší varianta než se sedřít. 

Váhy

Bez zjevných příčin budete tento týden v melancholické náladě. Ale nebojte, bude to milá melancholie. V hlavě vám budou řádit myšlenky na lidi a věci z minula. Možná trochu uroníte slzu a zavzpomínáte na starou lásku, ale především si připomenete své plány a touhy a začnete na nich zase trochu pracovat.

Štír

Z práce se budete mnohem více těšit domů. Více zaměříte pozornost na členy své rodiny, ale také na prostor, který obýváte. Ještě není čas na fyzické změny, ale tento týden budete mít hlavu plnou zajímavých nápadů ohledně zlepšování bydlení. 

Střelec

A je to tady. Leccos vám minulý týden došlo a vy se konečně zklidňujete. Je vám lépe, jste uvolněnější a stres pomalu odchází. Pokud chcete tuhle „proměnu“ dotáhnout do konce, bylo by dobré se přestat bát samoty a naopak v tichém rozjímání strávit třeba alespoň jedno odpoledne.

Kozoroh

Přijde si k vám pro radu někdo, na kom vám záleží a možná k němu chováte i nějaké skryté city. Bude jen na vás, jestli bude vaše rada zahrnovat vlastní prospěch, nebo jestli vsadíte na nezištnost. Pozor na ego, to tady není dobrým rádcem.

Vodnář

Je čas zlikvidovat některé zlozvyky, které vám otravují život. A nejen vám, ale i lidem ve vašem okolí. Teď nastává čas, kdy zvládnete zvítězit. Bylo by ale dobré požádat o pomoc odborníka na tuhle problematiku. Zvládnete to a radosti se nic nevyrovná. 

Ryby

Opravdu spokojení budete, když si přestanete nalhávat věci, které už dávno nejsou pravda. Proč utíkat do pohádek, vždyť přece váš život stojí za to žít. Stačí zapracovat na pár drobnostech a bude ještě lepší. Napište si malý seznam a dejte si na to dostatek času. Za půl roku může být vše ještě lepší.

foto: depositphotos.com/Wavebreakmedia

 

Redakce magazínu ŽENY DÍVKY.