weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (dvacátý první týden roku 2019)

Na chvilku se nám oteplilo, ale prý to má celé propršet. Inu, třeba aspoň nebudou chodit lidi.

V pondělí 20. května 2019 hodlám stihnout STARSky.

V úterý 21. května 2019 nebudu po dlouhé době ani na vernisáži školkových výkresů v divadle, ani na přesunutém turnaji škol v miniházené ve sportovní hale. Nestíhám ani koncert rumburské ZUŠky v kostele sv. Vavřince.

Ve středu 22. května 2019 bych sice chtěl stihnout absolventský koncert varnsdorfské ZUŠ, jenže se částečně překrývá s baletem v divadle. Budu potřebovat raketový pohon, nebo stroj času. O derniéře v Rumburku snad ani mluvit nebudu.

Ve čtvrtek 23. května 2019 Obecně prospěšná společnost pro média prezentuje možnosti cestování výběžkem a napojení na jeho okolí. Tudíž i kdybych věděl o tradiční akci (fotil jsem ji už pětkrát), nedostanu se na ni. Ale nikdo mi letos vědět nedal, takže se na ni mohu klidně vy…..t. Nestíhám nejspíš ale 2. kolo KPD staršího žactva na stadionu v Rumburku. A s vypětím všech sil snad alespoň hudbu v divadle.

Myslím to totiž opravdu vážně. Akce byli a budou i beze mne. A když se na ně dostanu, stejně nestíhám probrat fotky a referovat, proto je to jedno. Saula, Saula a k tomu stále Loreta.  Takže nazdar.

Vybírejte z plakátků, v našem kalendáři, ale i kdekoli jinde, pokud o nějakém zdroji informací víte. My jako vždy o spoustě akcí nevíme a do poslední chvíle ani vědět nebudeme.