Hlavní obsah

Pryč s přebytečnými kily – snadno a zdravě!

Foto: Unsplash.com

Krásné a zdravé tělo můžete získat překvapivě snadno. Pomůže vám k němu zelená BIO káva.Foto: Unsplash.com

Hubnutí nemusí být mučení. Máme pro vás jednoduchý a zdravý způsob, jak na špíčky!

Článek

Léto se blíží a s ním i plavková sezona. Jak se na ni připravit, abyste se cítili skvěle? Žádné hladovění ani hodiny ve fitku nejsou zapotřebí. Odpověď je totiž prostá – se zelenou bio kávou.

Každý se chceme cítit dobře a fit. V létě snad více než kdy jindy. Představa plavek a krátkých šatů vyvolává nervozitu u mnohých z nás. Shodit nějaké to kilo, a navíc tělu dodat potřebné antioxidanty není ale vůbec těžké. Ověřeným a velmi účinným pomocníkem vám bude zelená bio káva z rodinné pražírny Costa Dorada. Jako jediná v České republice nabízí unikátní produkt. Jedná se o patentovanou směs z 50 % speciálně namleté zelené bio kávy arabika a z 50 % pražené bio kávy arabika. Překvapí vás jemnou delikátní chutí a okouzlujícím aroma.

Foto: zelena-bio-kava.cz

Zhubněte díky jedinečné směsi kávy arabika a zelené bio kávyFoto: zelena-bio-kava.cz

Tuky, třeste se strachy

Zelená bio káva obsahuje množství blahodárných antioxidantů. Jejich pozitivních účinků na lidské tělo je řada a patří mezi ně například redukce nadváhy. V zelené bio kávě najdete totiž kyselinu chlorogenovou, která napomáhá spalovat tuky třikrát rychleji. Zároveň zabraňuje tvorbě podkožního tuku a zpomaluje stárnutí buněk. Tento lahodný nápoj vám značně pomůže při migréně nebo s regulací hladinu cukru v krvi. Zelená bio káva je také bohatá na tolik potřebné zdravé tuky a kyselinu linolovou. Dále obsahuje mastné kyseliny, stearin nebo tokoferoly. Především dámy pak ocení tonizující účinek zelené bio kávy.

Foto: zelena-bio-kava.cz

Rodinná pražírna Costa Dorada si potrpí na prvotřídní kvalitu a lahodnou chuť zelené bio kávy. Vyzkoušejte samiFoto: zelena-bio-kava.cz

Zdravé i štíhlé tělo?

Zelená bio káva vám pomůže být fit a přitom udělat něco dobrého pro vaše tělo. Máte sladký jazýček? Delikátní kombinace výtažků zelených rostlin snižuje chuť na sladké, normalizuje trávení a brání usazování tuků. Hledáte vzpruhu, když máte špatný den? Naše káva vám dokáže zlepšit náladu i posílit koncentraci. Seznam pozitivních účinků zelené bio kávy na lidské tělo je opravdu dlouhý. Přidáme tedy už jen pár. Normalizuje cévní tlak, podporuje paměť a detoxikaci organismu. Řekněte sbohem celulitidě! Příznivě působí také na srdce i játra.

Foto: Unsplash.com

Zelená BIO káva dodává tělu antioxidanty a působí na něj blahodárně. Navíc vám pomůže shodit pár kilo do plavek.Foto: Unsplash.com

Proč pít zelenou kávu?

Zelená káva jsou vlastně nepražená kávová zrna, která jsou na rozdíl od klasických kávových zrn bohatší na antioxidanty a další přírodní látky. Důvodem je, že neprošla procesem pražení. Doušek kvalitní zelené bio kávy velmi ocení zastánci zdravého životního stylu a ti, kteří chtějí zhubnout. Zatočte s kily – zdravě!

Reklama

Načítám