Probuďte svou zahradu v souladu s přírodou

20.05.2019 | Bydlení a design

Jaro je čas odemykání zahrádek, které několik měsíců ležely ladem. Pod nánosem sněhu nestrádaly jenom záhonky, zabrat dostalo i zahradní vybavení. Jestli se chystáte na jeho očistu před novou sezonou, nebo hledáte ideální prostředky pro údržbu zahrady, chaty nebo chalupy či domácnosti, může pro vás vyvstat dilema.

Na trhu je nepřehledné množství čisticích prostředků. Jaké z nich ale vybrat, aby byly účinné, ekonomické a zároveň jsme jejich používáním nezatěžovali půdu a odpadní vodu škodlivými látkami?

Šetrnost na prvním místě

V prodejnách drogerie jsou již v dnešní době celkem běžně k dostání výrobky, které nesou označení jako ekologické. Jaký rozdíl je mezi běžnými a ekologickými prostředky určenými k úklidu domácnosti nebo péči o tělo?

Ve Feel Eco všechny složky pro naše výrobky pečlivě vybíráme takovým způsobem, aby byly účinné, co nejšetrnější k lidskému zdraví a životnímu prostředí, a aby pocházely z obnovitelných zdrojů. Výrobci konvenčních prostředků se sami od sebe neomezují a používají levné suroviny převážně ropného původu. Stranou jdou při tom ohledy na budoucnost, přírodní zdroje a ve finále i samotné životní prostředí, pro které je spousta synteticky vyrobené drogerie velkou zátěží, obzvlášť při čištění odpadní vody.

Zdravý pobyt na zahrádce

Vypouštění škodlivin do odpadu však můžete omezit, nebo mu zabránit alespoň u vás doma. Ve Feel Eco jsme pro vás z přírodních surovin namíchali jedinečné receptury, které našim výrobkům po použití umožňují, aby se snadno biologicky rozložily.

Pokud si vyberete naše čisticí a prací prostředky či výrobky z řady péče o tělo a citlivou pokožku, nemusíte si dělat starosti s tím, že do odpadu zbytečně vypouštíte další škodlivé látky. Pobyt na chatě nebo chalupě tak bude ještě zdravější a odměna v podobě úrody ze zahrádky na sebe nenechá dlouho čekat.





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34
24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat