Policie zastavila řidičku. Viditelně byla pod vlivem drog
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Začátkem dubna zastavili policisté v Proseticích auto, za jehož volantem seděla žena, která vykazovala známky požití omamných a psychotropních látek, čemuž nasvědčoval i výsledek orientačního testu.

"V uplynulých dnech policisté obdrželi výsledky rozboru odebrané krve, toxikologické vyšetření prokázalo přítomnost metamfetaminu v takové koncentraci, která podle platné legislativy ovlivňuje člověka natolik, že se nachází ve stavu vylučujícím způsobilost řídit motorová vozidla," uvedl mluvčí policistů Daniel Vítek.

Policisté ženě zadrželi řidičský průkaz a sdělili jí podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za jehož spáchání jí v krajním případě hrozí až roční vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru