Vedení Bíliny i nadále řeší situaci a život občanů na Teplickém Předměstí
Město Bílina. Foto: archiv radnice
Teplice

Bílina - Ve středu 15. května se starostka města sešla se žadateli o zrušení dětského hřiště v ulici Antonína Sovy. Na základě předchozí písemné žádosti o zrušení tohoto hřiště vznesla rada města požadavek na ředitele Městské policie Bílina, který má za úkol zpracovat podrobnou analýzu – monitoring chování občanů a dětí na tomto dětském hřišti v období od 1. dubna do 30. června tohoto roku. Na základě této analýzy přijme rada města konečné rozhodnutí ve věci zrušení či přemístění daného dětského hřiště na svém červencovém zasedání.

Na následujícím jednání s panem Radkem Petržilkou, majitelem společnosti Sever Plus, která spravuje na území města nejvíce bytových jednotek a je jedním z největších vlastníků bytového fondu na Teplickém Předměstí, byla starostka města informována o dalších krocích, které pan Petržilka na Teplickém Předměstí plánuje. Jedná se zejména o budování chráněných bytů pro osoby se zdravotním postižením v jednom z věžáků v ulici Teplická, odkupování dalších bytových jednotek na sídlišti s tím, že po jejich rekonstrukci budou tyto byty nabídnuty např. jako zaměstnanecké benefity firmám v okolí.

Starostka města přislíbila součinnost při kontaktování regionálních zaměstnavatelů a podporu tomuto projektu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru