Studiem MBA k lepšímu životu

20.05.2019 | , OBEI
Komerční sdělení


Česká republika je od roku 2004 členem Evropské Unie. Má otevřené hranice v Schengenském prostoru a pracovní příležitosti v zahraničí nejsou pouze snem, ale každodenní realitou nás všech.

Pokud chceme být jedním z těch lidí, kteří své sny mění v realitu nebo prostě máte pocit, že chcete pro svůj život udělat víc, můžete! Jsou lidé, kteří mají čas sedět každý den ve škole a studovat vysokou školu na denní bázi. Jsou také lidé, kteří studují stejnou vysokou školu dálkově. Ale stále se zde jedná o titul, který má své jméno v České republice, ale v zahraničí musíte vysvětlit, co je to ta univerzita, kterou máte ve svém CV napsanou.

MBA je mezinárodně uznávaný titul Master of Business Administration, který je znám po celém světě. Je jedno, jakou školu jste studovali, protože obsahově je výuka stejná. Ano, stejně jako na vysokých školách můžeme polemizovat nad tím, že co učitel to jiný přístup, ale ve finále je to postavené na stejné rovině. Při studiu MBA nebudete od učitelů poslouchat, jak by to teoreticky mělo fungovat, ale uslyšíte, jak to opravdu funguje. Nezbytná teorie samozřejmě být musí. Protože by bylo samozřejmě hezké, aby vše fungovalo tak, jak má. Ale každý, kdo se rozhodne studovat MBA, má již nějaké životní zkušenosti za sebou a ví, že kvalitní teorie a praxe se velmi prolínají.

Je tedy otázkou, jak člověku studium MBA pomůže k lepšímu životu? Každý se na to musí podívat svým pohledem. To, co může jednomu člověku připadat jako lepší život může druhému připadat jako přítěž. Pro některé z nás může být zlepšování života studium. Ano, jsou lidé, kteří mají potřebu se neustále zdokonalovat a zvyšovat si svou profesní kvalifikaci a pouze jejich subjektivní pocit jim dopomáhá cítit se lépe. Je také skupina lidí, kteří díky studiu mohou pomýšlet na povýšení ve firmě. Povýšení znamená zvýšení mzdy a postavení v hierarchii společnosti. A pro koho z nás by nebylo povýšení krok k lepšímu žití? Nebo již zmíněná situace, kdy se člověk chystá na práci v zahraničí. Pokud zaujmeme našeho budoucího zaměstnavatele životopis a máme mezinárodně uznávaný titul MBA, proč by nás nezkusil? Proč bychom nemohli využít toho, co před rokem 1989 bylo snem mnoha a mnoha lidí?

Oxford Business Education Institute - OBEI nabízí online formu studia MBA. Za kurz zaplatíte 69.000,- Kč, které si můžete rozdělit do 12 bezúročných splátek. Jako absolventovi se vám otevřou nové dveře ve vaší kariéře. Neinvestujete žádnou dovolenou, žádný volný čas.

Pouze ve vámi vybraných chvílích usednete k počítači a budete studovat. Na chatě, na dovolené, doma, prostě kdekoliv. Není to dobrý začátek?

Lepší život je pojem, který je velmi obsáhlí a někteří si pod ním nepředstavují pocit denního sezení na přednáškách a nervování se před zkouškami. My však nabízíme možnost studia, které si přizpůsobíte tak, jak budete potřebovat a zároveň Vám zvýší profesní postavení na trhu práce nejen v naší malé zemi. Profesionální, ale především lidský přístup ke každému studentovi. Takové jsou zkušenosti s OBEI a jejím online studiem MBA v češtině.

Více informací o studiu MBA online získáte na www.obei.cz

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení