Hlavní obsah

Takhle vypadá rodina Kate a Williama v soukromí!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Nečekejte žádné kostýmky ani stylizované pózy, ale rodinnou pohodu. Tak totiž vypadají nové fotografie, které zveřejnil Kensingtonský palác. Zachycují klidné odpoledne rodiny vévodkyně a vévody z Cambridge.

Článek

Vévodkyně Kate (37) a princ William (36) zveřejnili nové rodinné fotografie! Tentokrát k jejich pořízení využili návštěvu krásné zahrady v Chelsea v rámci květinové show, která se zde konala minulý týden.

Tenhle půvabný kousek země ale není klasická botanická zahrada, kde jsou na zemi cedulky zakazující vstup do expozice. Naopak – nabádá děti k poznávání přírody a k tomu, aby více času trávily venku. Zda to funguje, vyzkoušela i tři královská robátka: princ George, který v červenci oslaví šesté narozeniny, čtyřletá princezna Charlotte a roční princ Louis. Podívejte se na fotografie, jak s rodiči dovádějí.

Foto: Profimedia.cz

Táta William ukazuje nejstaršímu synovi, jak se používá luk, zatímco vévodkyně hlídá LouiseFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Princ Louis objevuje kouzla přírody Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Čím je princ Louis starší, tím více se podobá bráškovi Georgeovi Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Parťáci, nebo rivalové? Vypadá to, že mezi těmito dvěma sourozenecké šarvátky nejsou na denním pořádku. Ale zdání klame – zná to každý, kdo není jedináčekFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Děti jsou děti, bez ohledu na to, zda vyrůstají v královské rodině. A každý si chce občas pohrát jako princezna CharlotteFoto: Profimedia.cz

Dohoda o soukromí

Není příliš časté, že by královská rodina zveřejňovala fotografie ze soukromí. Má ale domluvu s médii, že jednou za čas veřejnosti podobné snímky poskytne. Novináři jim na oplátku dávají pokoj a netisknou fotky tajně pořízené paparazzi. Až na vzácné výjimky tuto dohodu média dodržují. Nicméně před několika dny proběhl soud prince Harryho (34) a tiskové agentury, která si pronajala helikoptéru, aby mohla nafotit něco z jeho soukromí. Vévoda soud samozřejmě vyhrál.

Ačkoliv média princ Harry zrovna nemusí, zatím to vypadá, že právě on a vévodkyně Meghan (37) budou vůči fanouškům mnohem sdílnější – alespoň co se týče zveřejňování fotografií na sociálních sítích. Na svůj instagramový profil @sussexroyal přidali video poskládané ze soukromých svatebních snímků. Podívat se můžete také na fotografie zachycující jejich bezmeznou lásku.

Baví vás sledovat královskou rodinu?

Reklama

Načítám