FOTOREPORTÁŽ: Od přístřešku bezdomovců na Resslu šel kouř. Kvůli hasičům se ani nezvedli
Bezdomovci sledují práci hasičů. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Vycházející kouř z lesa na kopci Ressl, tak znělo oznámení na tísňové linky hasičů a policie v sobotu ve večerních hodinách. Na místo vzhledem k předchozím zkušenostem vyjela hlídka strážníků Městské policie Most, hlídka Policie ČR a jedno družstvo mosteckých hasičů.

Strážníky, kteří na místo přijeli jako první, zde kontaktovala oznamovatelka a ukázala jim polohu, odkud vychází kouř. Hlídka v lese zjistila, že zde v provizorním přístřešku přespává dvojice bezdomovců (muž a žena), kteří mají rozdělané ohniště. Zatímco se pokoušel muž uhasit ohniště vodou z PET láhve, provedly si hlídky ztotožnění osob a zjištění, zda nejsou v registru hledaných.

Jednotka hasičů po příjezdu na místo provedla preventivně rozhrabání a dohašení ohniště z důvodu rizika vzniku požáru většího rozsahu.

Na místo byl dále přivolán dispečer technických služeb, které následující den les vyklidí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru