Do jezdecké akademie Williamsu míří Jamie Chadwick, která vede šampionát W Series

Do jezdecké akademie Williamsu míří Jamie Chadwick, která vede šampionát W Series

Jamie Chadwick vyhrála první závod W Series. V tom druhém v sobotu v Zolderu byla druhá. Celkově je se 43 body ve vedení série. Williams oznámil, že se Chadwick stane členkou jezdecké akademie.

Jamie Chadwick dnes slaví 21. narozeniny a dostala pěkný dárek. Po sobotním pódiu ve W Series bylo potvrzeno, že se stane členkou jezdecké akademie Williamsu a také vývojovou jezdkyní.

Členem jezdecké akademie britské stáje je také Nicholas Latifi, který se minulý týden zúčastnil předsezónních testů. 

Chadwick toho má za sebou i přes svůj věk poměrně hodně. Vyhrála šampionát Britské GT, nebo závod britské F3, kde skončila celkově devátá a osmá.

Podle Williamsu bude plně zapojena do činnosti týmu v továrně v Grove i na trati. Zúčastní se také tří víkendů formule 1 a to počínaje Velkou cenou Velké Británie. Na okruhu bude mít především marketingové povinnosti. Bude také pracovat na simulátoru. 

„Připojit se k Jezdecké akademii Williamsu je velká čest,“ řekla Chadwick. „Čas strávený na simulátoru je fantastickou příležitostí pro můj další rozvoj. Těším se, že budu trávit čas v továrně v Grove. Vnořím se do aktivit týmu, budu pomáhat všude, kde budu moci.“

Foto: W Series

Doporučujeme

Články odjinud