Tři sestry oslaví už třicáté čtvrté narozeniny, vlastní open air nově roztáhli do tří dnů

Vydáno 20.05.2019 | autor: redakce

Tři sestry oslaví také letos svoje narozeniny velkým open airem v pražském areálu Ledárny Braník. Tentokrát bude veselení ještě o den delší než v minulých letech. Potrvá od 23. do 25. května.

Tři sestry oslaví už třicáté čtvrté narozeniny, vlastní open air nově roztáhli do tří dnů Tři sestry oslaví už třicáté čtvrté narozeniny, vlastní open air nově roztáhli do tří dnů

K tradičnímu víkendovému programu se pořadatelé rozhodli přidat ještě den navíc. Nedočkavcům zpřístupní areál Ledáren v Bráníku už ve čtvrtek. Na večírku pro nedočkavé se objeví i samotní oslavenci Tři sestry. Návštěvníkům nabídnou exkluzivní premiéru klipu z nového alba !Svobodu ředkvičkám!, zahrají na zahřátí pár hitů a setkají se s fanoušky tváří v tvář. Nebude chybět ani další hudební program.

Tři sestry křtili Svobodu ředkvičkám, v Malé sportovní hale obdrželi Zlatou desku

Víkendový program pak pokračuje tradičním punkovým večírkem, tentokrát s kapelami Cock Sparrer, Plexis, Pipes and Pints, SPS, E!E, De Bill Heads, Doctor PP, Staré pušky, Lety mimo, Apple Juice, MZH, Pirates Of The Pubs, Muerti a Ešus. 

Hvězdou festivalu budou tradičně Tři sestry, ty připravují velkolepou pódiovou show na sobotu.

Areál Ledárny Braník má výbornou dopravní dostupnost z centra, A park se nachází přímo u tramvajové zastávky Pobřežní cesta. Stanové městečko je přímo v areálu, který dále zahrnuje dětský koutek s nafukovacím hradem a proškoleným personálem, aktivní zónu, dddychovou zónu s čajovnou, stánek s merchandisingem kapel, stánky se suvenýry. Možnost parkování v blízkém okolí je zdarma a chybět nemohou ani bary a občerstvovací místa.

tz, jm

Témata: Tři sestry, open air, punk

zavřít