Teplická kolonáda se opět promění v přehlídkové molo, 3. ročník Czech Fashion Week bude plný módy - Aktuality - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Aktuality

Teplická kolonáda se opět promění v přehlídkové molo, 3. ročník Czech Fashion Week bude plný módy

Teplice I Celkem 11 módních návrhářů zvučných jmen a 35 předních českých modelek - takový bude letošní Czech Fashion Week. Letos jde již o 3. ročník. Teplická kolonáda se 8. června zahalí do módy, kdy chybět nebudou novinky, které zkrátka musíte vidět!

 

Celkem 11 módních návrhářů zvučných jmen a 35 předních českých modelek - takový bude letošní Czech Fashion Week. Letos jde již o 3. ročník. Teplická kolonáda se 8. června zahalí do módy, kdy chybět nebudou novinky, které zkrátka musíte vidět!

 

Kolekce jednotlivých návrhářů předvedou krásky, jako například Eliška Bučková, Tereza Budková, úřadující česká Miss Lea Šteflíčková a mnohé další…

 

Svou tvorbu zde odprezentují návrhářská esa jako jsou: Osmany Laffita, Jakub & Nikol Poner - PONER, Jiří Moravec - Atelier Moravec, Luděk Hanák, Jiřina Matoušová - Werso, Giani Galal - Queen Counture Paris ČR, Gabriela Giotto - Gabriela Giotto Fashion, Petra Vyoralová - Svatební salon Delta, Olgra Rusaková, Jaroslava Procházková a Lilian Augustinová - Fashion Island ČR

 

„Snažili jsme se opět poskládat pestrou nabídku návrhářů, kteří mají rozhodně co ukázat. Už dva předchozí ročníky dokázaly, že je co nabídnout, že ten zájem je veliký a nás velmi těší, že se daří do Teplic vrátit ten punc „fashion města“. Kdysi bylo právě toto lázeňské město, zvané ´malá Paříž ´pověstné tím, že se zde prezentovala móda. Fashion svět má vývoj a Czech Fashion Week je toho součástí,“ uvedl ředitel projektu Jiří Morštadt.

 

Osobní záštitu nad letošním ročníkem převzali: prezident republiky Miloš Zeman, předseda Senátu Jaroslav Kubera, ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová a primátor statutárního města Teplice Hynek Hanza.

 

Během víkendu, kdy stěžejní je sobota 8. června, plná módních přehlídek, zde bude možno ke shlédnutí vše – od spodního prádla, přes volnočasové, až po společenské kousky z dílen těch, kteří svůj život zasvětili módě.

 

„Velmi se na to těším a stejně jako vloni a předloni si to i nyní užiji. Nejenom jako návrhář, ale i jako člověk, kterého móda baví, těší, naplňuje,“ dodal Osmany Laffita, který letos přichází na trh jak se svým novým parfémem Asombroso by Osmany Laffita, tak nově i s limitovanou edicí brýlí, jejichž designérem je právě tento výjimečný návrhář kubánského původu žijící dlouhá léta v ČR.

 

Vstupenky na jednotlivé módní přehlídky případně na celý program lze koupit on-line v síti Ticketporal.

Zdroj: Metropol /Czech Fashion Week

Czech Fashion Week bude opět v Teplicích na kolonádě

Chybět nebude Osmany Laffita...

Stejně jako prezentace Atelieru Moravec

...sourozenců Ponerových pod značkou PONER

Spodní prádlo předvede i Jiřina Matoušková se značkou Werso

... nadčasová návrhářka Olga Rusaková...

...stejně jako Galal Giani...

...Jaroslava Procházková...

... a bude se rozhodně na co koukat....

Molo plné zvučných jmen... i krásných modelek

Za pár týdnů se kolonáda v Teplicích stane molem pro mnoho krásných fashion kousků

A třeba Luděk Hanák představí své kousky

Tématické zařazení:

 » Aktuality