Hlavní obsah
Článek

Naplnění našla Vanda Hybnerová (55) v herecké profesi. Další velkou vášní jsou pro divadelní a televizní hvězdu ale zvířata.

Velmi vytížená herečka svůj čas spravedlivě rozděluje mezi rodinu, divadlo, film a ranč, který vlastní na Vysočině. Mezi Prahou a svým zvířecím královstvím u Jihlavy Hybnerová neustále pendluje. Podle toho také vypadá vybavení jejího vozu. Ptali jsme se jí, co všechno v něm vozí.

„To byste se divili, to někdy ani já občas nevím,“ smála se Vanda Hybnerová a začala vyjmenovávat jednotlivé věci, jaké v jejím voze můžete objevit: „Pelechy pro psy a misky na vodu, protože se mnou neustále cestují nějaká zvířátka. Vedle gumáků mám i lodičky a vlhčené papírové kapesníčky, abych si mohla vyčistit nehty,“ odhalila, co vždy má při sobě, ale výčet zajímavostí by mohl pokračovat ještě pěkně dlouhou chvíli.

S Hybnerovou jsme si o její slabosti pro zvířata povídali na chovatelském veletrhu v Brně. Ten navštěvovala jako divák už v minulých letech, letos se aktivně zapojila do organizace Národní výstavy hospodářských zvířat a poprvé společně s řadou dalších hostů výstavu koní nejen zahajovala, ale i moderovala.

Jen stěží se daří herečce před svými kolegy v divadle zatajit, že byla pár hodin předtím u koní. „Často vyklepávám slámu z podprsenky ještě v divadle,“ svěřuje se herečka, kterou vídáte v seriálu Krejzovi, nebo jste ji mohli zahlédnout v seriálu Strážmistr Topinka.

Auto považuje za domeček na kolech, který slouží více domácím mazlíčkům než lidem, a když už chce někdo přisednout, velice rychle a snadno to vyřeší. „Když se mnou někdo jede, tak mu dám pod zadek noviny, aby neměl chlupy úplně na všem,“ prozradila velká milovnice zvířat. Dávno už prý pochopila, že chlupy nejsou špína a čím je starší, tím méně řeší, jak to v autě vypadá, protože je to prý stejně marný boj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám