Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta Prachařová POTVRDILA ROZVOD?! Záhadná slova, ze kterých mrazí...

Agáta Prachařová POTVRDILA ROZVOD?! Záhadná slova, ze kterých mrazí...
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 37 fotografií
REZIGNACE
Že to mezi Agátou Prachařovou (34) a Jakubem Prachařem (35) nevypadá růžově, to vědí snad už děti v mateřských školách. V showbyznysu se nemluví pomalu o ničem jiném. Exmodelce se už několikrát předtím podařilo manželství zachránit, její poslední slova ale působí tak, že už se s krachem vztahu s hvězdným hercem smířila!

Agáta odletěla s oběma dětmi za maminkou Veronikou Žilkovou do Izraele, kde se má dát psychicky do pucu. Měsíc bude léčit zraněnou duši, ale dost možná se rovnou i učit přijímat fakt, že její manželský svazek končí.

V jednou ze svých Instastory napsala záhadnou větu, která ale může znamenat jasné přiznání prohry.

Divná věta

„Skoro svobodná a skoro bez dětí,“ uvedla u jedné fotky s oběma prcky. O vnoučata se nyní bude starat Veronika Žilková, proto ono „skoro bez dětí“, slova skoro svobodná se dají asi vykládat jednoznačně.

Jako by Agáta (34) už rezignovala a přijala jako fakt, že s Prachařem to pokračovat už nebude.

Jakub (35) jí dal kopačky už před pár týdny, pochlubila se tím na Instagramu. Pak vše stáhla a snažila se bagatelizovat doufajíc, že vše zase vyžehlí, na manžela ale zkusila také hodit špínu ve formě údajné nevěry se slovenskou umělkyní. Bylo jasné, že tuhle krizi se tentokrát jen tak vyřešit nepodaří…

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy