OBRAZEM: Víla Milada oslavila své osmnáctiny. Otužilci využili počasí a vykoupali se
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Víla Milada v sobotu 18. května oslavila své 18. narozeniny. Oslava proběhla v rámci zahájení sezony jezera Milada.

Vyvrcholením celé akce bylo setkání s vílou Miladou, která se přítomným návštěvníkům nečekaně zjevila po 13. hodině. Od přítomných dětí dostala darem velký narozeninový dort z malovaných kamenů a papírových kytiček.

2005milada4

Klub otužilců z Trmic předal víle ledový klíč, kterým symbolicky odemkli jezero pro nadcházející letní sezónu. Někteří lidé dokonce využili teplého počasí a ve vodách jezera se vykoupali.

2005milada3

U parkoviště nad jezerem mohli návštěvníci nastoupit do výletního vláčku, který je zdarma svezl až k pláži. Zde si rodiče s dětmi zasportovali v různých disciplínách, mezi kterými nechyběl slalom, překážkový běh, hod oštěpem nebo koulí.

2005milada2

Celý den probíhaly ukázky záchranářské techniky. Zájemcům se naskytla příležitost svézt se po jezeře v záchranářském člunu nebo se naučit zásady první pomoci. Dobrovolní hasiči z Chabařovic například předváděli dětem útok proudem vody na cíl. V průběhu dne k pláži dorazila kolona historické vojenské techniky, v jejímž čele jel nákladní vůz značky ZIL.

2005milada5

5x foto zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru