OBRAZEM: Ukázali brutální fyzičku, změřili síly a v neposlední řadě pomohli nemocným dětem
Na trati domácí závodnice Ivana Poštová. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Kousni se, to dáš! Makej, makej, makej! Děláš to pro dobrou věc! Takové pokřiky se nesly v neděli 19. května 2019 ústeckým Letním kinem. Konal se zde třetí Charitativní brutal kruháč race. Výtěžek z akce od prvního ročníku putuje na onkologicky nemocné děti léčící se v ústecké nemocnici.

Do krajské metropole Ústeckého kraje přijeli soutěžit brutálně fyzicky nadupaní závodníci a závodnice nejen z Ústeckého kraje, ale také z Prahy. „Letos se na start Charitativního brutal kruháč race postavilo třicet šest soutěžících. Na trati na ně čekalo jedenáct stanovišť. Závod probíhal ve dvou kolech,“ uvedl Jakub Jirgle z pořadatelského týmu Brutal Kruháč Ústí.

Podpořit dobrou věc do Ústí přijela i Stáňa Feistnerová z Děčína. „Dvakrát týdně chodím na kruhové tréninky při Brutál tým Děčín. Na akci v Ústí jsem poprvé. Líbí se mi její charitativní zaměření. Více takových akcí,“ řekla závodnice, hlasitě na trati povzbuzovaná rodinou.

„Nejtěžší stanoviště bylo zvedání činky nad hlavu na hoře. Jak už jsem byla po zdolání trati vyčerpaná, tak mi docházely síly,“ okomentovala trať Stáňa Feistnerová.

„Třetí Brutal kruháč race je za námi a my s radostí oznamujeme, že se vybralo krásných 20000 Kč!!! V týdnu je půjdeme předat na dětskou onkologii. Moc děkujeme všem účastníkům, dobrovolníkům a partnerům,“ zhodnotil letošní ročník Jakub Jirgle.

FOTOGALERIE:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru