Jak vybrat ty nejpohodlnější dámské pantofle? Volte kůži!

Jak vybrat ty nejpohodlnější dámské pantofle? Volte kůži!

Letní pantofle patří k nejoblíbenějším letním botám. Proč? Pantofle se snadno nazouvají, nejsou drahé, hodí se k sukni i ke kalhotám. Jsou ideální obuví do parného léta. Víte, jak vybrat dámské pantofle?

Pantofle moři i do města

Dámské pantofle můžete nosit ve městě i na dovolené u moře. Zatímco na dovolenou si budete brát lehké a skladné žabky, ve městě můžete nosit pantofle na platformě nebo na klínku. Nazouváky se vyrábí z gumy, bambusu, mohou být kožené, korkové nebo koženkové. Pantofle na pláž mohou být vyrobeny z obyčejného přírodního materiálu. K vodě jsou nejlepší pantofle v bílé barvě, protože tolik nepřitahují sluneční paprsky jako pantofle v tmavých barvách. Boty nejsou rozpálené od slunce a můžete v nich pohodlně chodit v písku. K moři se hodí žabky nebo obyčejné sportovní pantofle. Pantofle na běžné denní nošení do města by měly mít kvalitní podešev, mohou být na klínku nebo podpatku.

Jaký vybrat materiál?

Boty by měly být vyrobeny z kvalitního materiálu. Mezi nejvhodnější materiály na léto patří kůže, případně textil. Proč? Po kožené stélce noha neklouže, pásky nedřou do nártů a v pantoflích se vám bude dobře chodit. K oblíbeným botám patří, vyjma kožených, také ortopedické, masážní, gumové a korkové pantofle. Pantofle na podpatku nebo klínku se skvěle hodí k sukni i ke kalhotám. Jsou oblíbenou městskou obuví, ve které budete vypadat skvěle. Stylové pantofle doplníte o kabelku nebo tašku ve stejných barvách.

Jaká značka bot je nejlepší?

K vyhledávaným patří německá značka Rieker. Tato obuv je velmi kvalitní, pantofle i sandály jsou vyrobeny z příjemných materiálů a boty koupíte za nízké ceny. K dalším oblíbeným značkám patří Tamaris. Tyto německé pantofle jsou kvalitní, velmi elegantní a pohodlné. Značka Tamaris si zákazníky získala vynikajícím poměrem ceny a kvality. Sportovní gumové pantofle Vans budete milovat ke kraťasům nebo na pláž. Stylové nazouváky koupíte například od značky Reebok. Sportovní pantofle s nadčasovým designem můžete nosit do města, oceníte je na dovolené pod stanem i u moře. Jaké jsou další oblíbené značky bot? Rozhodně se podívejte na Cross, Nike, Rider nebo Adidas.

A co žabky? Koupit či ne?

Během několika let se žabky staly nejoblíbenějším modelem letních bot. Jsou ale zdravé na noze? Levné a velmi placaté žabky se na celodenní nošení nehodí. Z bot vás bude bolet noha, může se vám bortit klenba, žabky vám budou klouzat z nohy a nebudete se v nich cítit pohodlně. Jestli žabky milujete, vyberte si kvalitní kožené boty s koženou stélkou a vyšší podešví. Takové letní boty budou na noze sedět a nebude se v nich bortit klenba. I přesto byste v žabkách neměli trávit pravidelně celý den. Proč? V nohách se vytváří napětí a namáhá se Achillova pata. Na patě se mohou objevovat mozoly, namáhají se více prsty na nohou, které se dostávají do křečovité pozice, chodidlo je napnuté a budou vás bolet nohy.

Vsaďte na styl a eleganci

K sukni i ke kalhotám se hodí pantofle na podpatku nebo na klínku, které patří k nejžádanějším letním botám. Pantofle na klínku dodají vašemu outfitu nebývalý šmrnc, jsou pohodlné, dobře se v nich chodí a jsou-li na nižším podpatku, vydržíte v nich celý den. Pokud vás lákají boty na vysokém podpatku, nebo na příliš vysoké platformě, pamatujte, že takové pantofle vypadají na noze sice skvěle, ale na druhé straně nejsou vhodné na celodenní nošení. Zazářit v nich můžete na večírku nebo na letní party.

Nakupte boty na léto výhodně

Perfektní pantofle na nízké ceny koupíte v e-shopech. Podívejte se na široký výběr bot na platformě, podpatku nebo na klínku a udělejte si na léto radost. Nakupte levné a stylové boty, které budete milovat. Už víte, jaké pantofle si vyberete?

Článek Jak vybrat ty nejpohodlnější dámské pantofle? Volte kůži! byl publikován 20. května 2019 v 23.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...