V kradeném BMW ujížděl před hlídkami! Honička skončila nehodami - FOTKY

21.05.2019 7:59

Škodou zhruba 650 tisíc a několika nabouranými auty skončilo policejní pronásledování řidiče, který před hlídkami ujížděl v kradeném luxusním BMW...

1
14235

Policejní honička se strhla na Domažlicku. Hlídka, která prováděla kontrolu v Lískové, si všimla ujíždějícího BMW z Německa. Po něm už "šly" i hlídky německých policistů. Řidič jim ale ujížděl až na naše území. 

Čeští policisté tak chtěli nejprve vůz zastavit, řidič ale nereagoval a zamířil směrem na Domažlice. Tam naboural hned několik aut. "V Domažlicích v ulici Masarykova řidič předjížděl pomalu jedoucí kolonu vozidel (pozn.red.: kvůli probíhající rekonstrukci vozovky silnice I/22) v místě, kde se nemohl bezpečně zařadit před vozidla, která předjížděl. Přitom ohrozil protijedoucí řidiče a dále bočně narazil do předjížděného osobního automobilu tovární značky Audi. Po tomto incidentu ujel a následně byl účastníkem další dopravní nehody, kdy narazil do dalšího předjížděného vozidla tovární značky Volvo a do protijedoucího vozidla Ford Focus," popisuje mluvčí policie Dagmar Brožová. Škoda po nehodách se vyšplhala až na 650 tisíc.

Následně už ujíždějící řidič skončil v rukou policie. "Policisté jako řidiče kradeného vozidla BMW ustanovili třiadvacetiletého cizince. Státní zástupce udělil souhlas se zadržením muže a následně na něj byl vydán evropský zatýkací rozkaz. V současné době se cizinec nachází v předávací vazbě," doplnila policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24