Velká kontrola náklaďáků na Chomutovsku! Jeden vůz byl v tak špatném stavu, že ho na místě odstavili
Kontroly nákladních automobilů proběhly po celých Čechách. Snímek je z Lounska. Zdroj:Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Také chomutovští policisté se minulý týden v rámci celorepublikové dopravní akce zaměřili na nákladní dopravu. Hlídky zkontrolovaly 19 vozidel a zjistily 11 přestupků.

U sedmi vozů nevyhovoval technický stav. Po jedné z těchto kontrol už řidič nemohl sednout za volant, vůz byl totiž v takovém stavu, že mu policisté zakázali další jízdu. Dalším prohřeškem byl špatně zajištěný náklad – ve dvou případech. Jeden řidič nebyl připoután.

“Devět přestupků policisté vyřídili na místě blokovými pokutami s celkovou částkou 6 700 korun. Dva přestupky bude následně řešit správní orgán,” informovala policejní mluvčí Alena Bartošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru