Poslední víkend městských slavností bude patřit pouličnímu divadlu a zábavě pro celou rodinu
Foto: Emílie Mrazíková. Zdroj: www.mmdecin.cz
Co se chystá

Děčín - Festival pouličního divadla – Memoriál Pavla Jarolíma a Den plný her, to jsou akce, které nabídne třetí a již poslední víkend letošních městských slavností.

Festival pouličního divadla se již loni přenesl z Podmokel na pravý břeh Labe do Křížové ulice. A příjemná atmosféra podzámčí nebude na festivalu chybět ani letos v sobotu 25. května. Program plný divadla a hudby začíná v 10,30 h pohádkou divadla LiDi Litoměřice Čert to nemá nikdy lehké a završí jej ve 20,30 h koncert herce a písničkáře Jiřího Schmitzera.

Na neděli 26. května od 10 h pak Dům dětí a mládeže na hřišti na Starém Městě připravil akci Den plný her. Děti se mohou těšit například na skákací hrad, malování na obličej či koně. Na obě akce je vstup zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru