Historicky první veletrh kočárků v Plzni je za dveřmi! Nabídne řadu slev

21.05.2019 12:48

Přípravy na historicky první veletrh kočárků v Plzni doslova finišují. Odstartuje už v pátek 24. května před prodejnou BabyBoo v OC Atom. Láká na bohatý sortiment i slevy!

BabyBoo

Už v závěru tohoto týdne proběhne v Plzni vůbec poprvé veletrh kočárků a dalšího vybavení pro nejmenší. Přípravy v těchto dnech doslova finišují. 

Veletrh bude probíhat od pátku 24. května do soboty 25. května v atriu obchodního centra Atom v Sokolovské ulici na Lochotíně před prodejnou BaybBoo, která je pořadatelem akce. Nastávající rodiče, ale i ti, kteří už miminko nebo batole mají, se mohou těšit na opravdu výjimečnou událost. Prezentovat se bude zhruba dvacítka značek hned od několika dodavatelů. 

Odborná pomoc při výběru i osobní představení produktů...

V průběhu veletrhu budou mít návštěvníci možnost vystavené produkty vyzkoušet, zástupci jednotlivých dodavatelů jim osobně zboží předvedou a odborně poradí. K dispozici budou každý den veletrhu od 10 do 18 hodin. 

Veškeré prodkuty jednotlivých značek budou přímo na místě k prodeji. Navíc v době konání veletrhu bude platit sleva 10 procent, a to jak na zboží skladem, tak na objednané přes e-shop. Sleva se bude týkat značek Joie, Besafe, TFK, X-lander, Thule, Tudore, Maceshka, Junama, Tako, Venicci,  Adamex, Bebetto, Camarelo, Coletto,  Nuna, Monperi, Britax Römer, Neonatto, Zopa, Avionaut, Mima, Silver Cross, Shom, Noordi, Tutis, Cybex,  Jane, Moon, Anex, Petite&Mars, Valco, Avent, Oball, Baby Monsters a Elodie Details.

Organizátoři připravili i bonus v podobě dárku při nákupu nad 1000 korun. V průběhu veletrhu bude navíc probíhat tombola. 

K vidění budou nejen kočárky všech možných typů a designů, ale zároveň i široká škála dalšího sortimentu pro nejmenší. K prohlédnutí i k zakoupení budou například autosedačky, postýlky, jídelní stoličky, pro maminky kojící polštáře, přebalovací podložky a chybět nebude ani kompletní výbava pro kojence. 

Osobní přístup a profesionální poradenství je pro BabyBoo hlavním krédem v přístupu k zákazníkům. „V našem obchodě chceme hlavně pohodlné vybírání v prostorném obchodě na ploše zhruba 400 metrů čtverečních, aby budoucí maminky měly prostor pro vyzkoušení jízdních vlastností kočárků, které jim vyhovují, a tímto i využily bezplatné poradenství a předvedení jim vybraného favorita.   Máme vysoce proškolený personál k poradenství nejenom ohledně kočárků a autosedaček, ale také k veškerému zboží, které maminky potřebují,“ říká vedoucí prodejny Lucka.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24