Hanka Krampolová odletěla minulou středu do Tuniska, kam doprovázela svého manžela a též herečku Dádu Patrasovou (63), kteří tam letěli coby rádci a koučové pro účastníky soutěže Muž roku. Jejich cílem je poradit jim, jak uspět v showbyznysu. 

Vzhledem k tomu, že je Krampolová velmi nemocná, nemá podle manažera Jiřího Krampola v Tunisku co dělat. „Žasnu nad tím, co všechno je možné v souvislosti s Hanou Krampolovou vymyslet. Jako dlouholetý manager Jiřího Krampola musím konstatovat, že v současné době je Hanka opravdu vážně nemocná a je neuvěřitelné, jakým způsobem se její zdravotní stav prezentuje na veřejnosti,“ napsal Schmiedberger na svém facebookovém účtu. 

Hanka kvůli vyčerpání organizmu skončila ve čtvrtek na jednotce intenzivní péče v tuniské nemocnici, kde strávila čtyři dny. V pondělí pak byla propuštěna, ale její fotky z pláže, kam se vydala ještě ten samý den, se okamžitě objevily v médiích. 

„Nemohu to ovlivnit, ale osobně si myslím, že je to absolutně mimo mísu, a chtěl bych zdůraznit, že já osobně s tím nemám vůbec nic společného. Hanky mi je líto a myslím si, že její léčení bude opravdu dlouhé a velmi komplikované," dodal smutně Krampolův manažer. 

VIDEO: První slova po propuštění Krampolové z nemocnice! A Agáta utekla z Česka do Izraele! 

Video
Video se připravuje ...

První slova po propuštění Krampolové z nemocnice! A Agáta utekla z Česka do Izraele! Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
102 fotografií