Footfest přiveze do Želče u Tábora Ska-P i Therapy?, vystoupí i Olympic, Richard Müller, Mig 21 nebo David Koller

Vydáno 21.05.2019 | autor: Aleš Harazim

Footfest v Želči u Tábora je festival s dlouholetou tradicí. Letos proběhne již jubilejní patnáctý ročník, a to ve dnech od 18. do 20. července. Footfest, to jsou tři dny muziky, tři stage, čeští i zahraniční interpreti, hudební multižánrovost, festivalová seznamka a bohatý doprovodný program.

Footfest přiveze do Želče u Tábora Ska-P i Therapy?, vystoupí i Olympic, Richard Müller, Mig 21 nebo David Koller Footfest přiveze do Želče u Tábora Ska-P i Therapy?, vystoupí i Olympic, Richard Müller, Mig 21 nebo David Koller

Na festivalu Footfest se rozhodně nudit nebudete. Ke kulturnímu zážitku nabízí i aktivní pohyb - oblíbený fotbalový turnaj Želečský pohár, na který se stále můžete registrovat.

Ska-P interview: Sex Pistols? To nebyla žádná anarchie!

Na letošním ročníku vystoupí zpěvák s nezaměnitelným hlasem Richard Müller a také kapely Doga, Traktor, Olympic, Inekafe, MIG 21, Visací Zámek, Katapult, Horkýže Slíže a další. Těšit se můžete i na další hudební hvězdy ze zahraničí. Uvidíte například Therapy?, The Carburetors či španělskou legendu Ska-P, možná jednu z nejznámějších ska-punkových kapel vůbec.

Stále probíhá předprodej vstupenek, a to na celý festival i na jednotlivé dny. Lístky můžete pořídit i v kamenných prodejnách. Seznam těchto prodejen najdete na oficiálním webu zde.

K dispozici budou tradičně i VIP vstupenky, díky kterým si užijete například vlastní zahrádku a toaletu nebo bezplatnou konzumaci jídla a pití.

TZ, ah

Témata: Footfest, festival, Ska-P, Olympic, Richard Müller, Mig 21, David Koller

zavřít