Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Frankie Bridge (30), známá ze skupiny The Saturdays si nedávno užívala slunečného dne na pláži v Miami po boku své sestry Victorie. Vystavila na odiv záviděníhodné křivky v bikinách, ovšem vršek od plavek trochu podcenila.

Když totiž sundala ramínka, aby je neměla opálená, podprsenka jí sklouzla a ňadro vykouklo ven. Moment okamžitě zachytil pohotový fotograf.

Frankie se nedávno i se sestrou objevila v pořadu This Morning, kde mluvila o sestřiných problémech s početím. Frankie, která má sama dvě děti, prý cítila vinu, když slyšela, že její sestra prodělala už dva potraty.

„Bylo těžké najít ta správná slova. Bála jsem se cokoli říct, nevěděla jsem, co je správné říkat a co ne, když mám sama dvě děti,“ svěřila se.

Zpěvačka sama měla v loňském roce svých starostí dost. Mezi Vánoci a Novým rokem se potýkala s psychickými problémy, které v minulosti nikdy předtím neměla. Na sociálních sítích se svěřila, že to bylo to kvůli jejím 30. narozeninám. Přepadl ji strach ze stárnutí.

„Bylo to podivné, nikdy jsem nic takového necítila, ale když jsem se s tím svěřila na Instagramu, spousta lidí mi řekla, že prožívali to samé,“ uvedla zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám