Nová posila Modrého kódu: Dámy, těšte se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nová posila Modrého kódu: Dámy, těšte se!

Modrý kód
Modrý kód (Foto FTV Prima)

Každý den bojuje Saša Rašilov (46) jako nová posila Modrého kódu na natáčení. Víc než kvanta textu a odborné termíny mu ale dělá problém orientace na place.

Jako traumatolog Michal Tomášek na rubavském urgentu se Rašilov představí dnes večer. Přestože má za sebou už několik dní v ateliérech seriálu, pořád si na nové prostředí nezvykl. „Zpočátku jsem se i přes své zkušenosti a dlouhou seriálovou praxi cítil lehce nejistě, doteď mám například mírně orientační problémy,” přiznal herec.

„Jelikož velký příjmový pult, který je uprostřed, má téměř kulatý tvar a do ateliéru vedou několikery dveře, které nás pokaždé hodí do této místnosti z jiné strany, dost často nevím jistě, jestli se do místa, kde zrovna točíme, vydávám tím správným směrem. Někdy totiž dojdu úplně někam jinam,” svěřil herec, který má v plánu udělat si i záchranářský kurz.

 Saša jede! Rašilov má tři dcery a chce další! Proč bránit početí, diví se

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.