Donutila ji k tomu blížící se událost, která podle ní měla proběhnout už dávno. Na 6. října se totiž chystá vzpomínkový koncert na památku Ivety Bartošové ve velkém sálu pražské Lucerny.

„Uplynulo již neuvěřitelných 5 let od úmrtí Ivetky a já nedokážu pochopit, proč se za celou tu dobu nenašel nikdo z významných producentů a neuspořádal memoriál, jak to bývá krásným zvykem, když odejde známá osobnost," podivovala se pro eXtra.cz Ivana Bartošová.

„Stále se dočítám něčí komentáře z jejího soukromého života, ale o úctě k talentované zpěvačce, která tady za dobu 30 let pro nás zanechala nádherné písně, filmy a jiné úžasné produkce, ani zmínka,“ postěžovala si Bartošová.

Ta je z pozvání, kterého se jí dostalo od pořadatelů, nadšená. „Pozvání na říjnový koncert v Lucerně, který bude poctou mé sestře, mne velmi potěšilo. Lucerna má výjimečný šarm a jsou s ní spojeny i první Ivetiny začátky v její milované Praze. A protože cítím upřímný, srdečný a lidský přístup ze strany pořadatele, moc ráda hudební produkci podpořím,“ dodala. Pořadatelům ostatně s koncertem osobně pomáhá.

V Lucerně zazní největší hity Ivety Bartošové a na pódiu se vystřídají hvězdy jako Bára Basiková, Ilona Csáková, Eva Pilarová, Leona Machálková, Stanislav Hložek, Daniel Hůlka a dokonce i Michal Penk.

VIDEO: Zavzpomínejte na Ivetu Bartošovou v dokumentu o jejím životě!

Video
Video se připravuje ...

EXKLUZIVNÍ DOKUMENT: Zavzpomínejte na Ivetu Bartošovou! TV Barrandov

Fotogalerie
31 fotografií