logo PROJEKTMEDIA s.r.o.

Neviditelné reproduktory EOGO

Reproduktory EOGO můžete instalovat pod tapetu, dřevěné obložení nebo vrstvu omítky - jsou naprosto neviditelné pod libovolným podkladem. Tato novinka se hodí se pro hudbu na pozadí, domácí kino, reprezentativní prostory, zasedačky, chodby, obchody a hotely.

Reproduktory EOGO dokáží výborně ozvučit jak nové, moderní, tak i starší místnosti a vytvořit dokonalý zvukový zážitek bez ohledu na velikosti místa - zvuk prostoupí celým prostorem, budete se cícit jako v koncertním sále. Reproduktory jsou až neuvěřitelně tenké, lehké a pro oko neviditelné.

Zvuk přece nemusí být produkován pouze klasickými reproduktory, které tlačí vzduch na principu pístu. Zvuk lze také vytvořit na principu vibrací či rezonancí povrchu.

Třeba jako u kytary, houslí či piana. Struny nahradíme elektrickou ladičkou (budičem) a tvarované tělo hudebního nástroje moderním, lehkým, kompozitním materiálem.

Výsledkem je mělký, vysoce efektivní neviditelný reproduktor, který může být připojen k zcela běžnému hudebnímu zesilovači. Zvukovým zdrojem tak může být cokoli - od televizoru počínaje až po moderní digitální zdroje na internetu.

Další články k tématům - design - EOGO - reproduktor - zesilovač - zvuk

Článek PROJEKTMEDIA s.r.o. ze dne středa 22. května 2019

Další články od PROJEKTMEDIA s.r.o.