Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhada neposlušných ňader Petry Němcové: Na selfíčkách huj, ale jinak...

/
  • Petra Němcová je hodně štíhlá a její poprsí vzdalo boj s gravitací...
    22. května 2019 ● 09:30

    Výstřih krásné modelky Petry Němcové (39) budí zájem a rozpaky zároveň. Štíhlá plavovláska nemá problém s odhalováním svého těla, otázkou však zůstává, zda je to dobrý nápad. Její drobná ňadra jsou totiž poněkud povislá, koneckonců rok před čtyřicítkou už na ně začíná notně působit gravitace, a v kombinaci s jejím kostnatým hrudníkem je to občas dost smutný pohled....

  • 1.

    New York

    Na sociálních sítích a ve správných úhlech přitom vypadá Petra naprosto bezchybně, zatímco neúprosné fotoaparáty na společenských akcích zachytí všechno…

    V New Yorku na charitativní akci Somaly Mam Foundation Gala v Gotham Hall na sebe Petra Němcová oblékla černé šaty v kombinaci s výrazným náhrdelníkem. Na selfíčku z jiné akce, ale ve stejném odění přitom její malá prsa vypadala jako slušné trojky!

    Petra Němcová
    Autor: Profimedia

  • 2.

    Paříž

    Na akci ve Francii Němcová dokázala, že záleží jenom na úhlu pohledu, aby její „výbava“ vypadala dobře. Zatímco na selfie, které sdílela na své sociální síti, předvedla naprosto plochý hrudník, před profesionálními fotografy se stačilo jenom správně natočit…

    Petra Němcová
    Autor: Instagram

  • 3.

    Cannes 2019

    Tento rok v Cannes se půvabné modelce příliš nevydařil. Přestože se hodlala blýsknout v nádherných růžových šatech z umělého hedvábí a s drahým šperkem na hrdle, strhla na sebe ale nakonec pozornost trochu jiným způsobem – rafinovaně střižený dekolt jí zdeformoval poprsí a jedno ňadro jí doslova a do písmene uteklo!

    Petra Němcová
    Autor: Profimedia

  • 4.

    Cannes 2018

    Minulý rok na stejné společenské události Petra doslova a do písmene zazářila v žlutých šatech s výstřihem až po pupík, které romanticky doplnila náušnicemi a řetízkem s motivy srdíček. Rozhodně by však udělala lépe, kdyby místo klenotů sáhla po podprsence!

    Petra Němcová
    Autor: Profimedia

  • 5.

    Cannes 2017

    Na sedmdesáté výročí filmového festivalu v Cannes na sebe nepříliš vyvinutá modelka strhla pozornost nejen svým výstřihem, ale i zatraceně vysokým rozparkem. V bílé róbě byla sice okouzlující, během pózování ji však šaty zradily a odhalily její bělostné spodní prádlo.

    Petra Němcová
    Autor: Profimedia

    Petra Němcová
    Autor: Profimedia

  • 6.

    Cannes 2015

    Starorůžové šatičky s květinami byly natolik nešťastnou volbou, že Petru na instagramu zachránilo pouze selfíčko, které zachycovalo jenom její líbezný, perfektně nalíčený obličej a náhrdelník, jenž tvořily drobné blyštivé kytičky.

    Petra Němcová
    Autor: Profimedia

  • 7.

    Opět New York

    Vypnout hruď, ruce k sobě… a hned to opticky vytváří dojem plného dekoltu. Když si však Němcová na večírku magazínu Hamptons nedávala pozor, jak správně se natáčet před fotoaparáty, ňadra se jí rozutekla na všechny strany.

    Petra Němcová
    Autor: Profimedia

  • 8.

    Plavky

    Jako každá správná modelka, také Petra Němcová nafotila rajcovní kolekci spodního prádla. Jenže vyretušované fotky mají do reality, kterou později pohublá kráska sdílela na sociálních sítích, hodně daleko!

    Petra Němcová
    Autor: Profimedia

  • 9.

    Předtím a teď

    Zhruba před deseti lety přitom měla křehká Petra docela normální, smyslnou postavičku, za kterou se otočil nejeden muž, a dokonce měla i co dát do výstřihu. Při tempu, jakým však Němcová hubne, z ní za chvíli nezbude ani její pověstný široký úsměv…

    Petra Němcová
    Autor: Profimedia

    VIDEO: Petra Němcová na filmovém festivalu v Cannes

    Video
    Video se připravuje ...

    Petra Němcová na filmovém festivalu v Cannes youtube.com/StormShadowCrew/BPŽ

    Fotogalerie
    69 fotografií
     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 10

ingmarie: Zvlášť při plavání

(28. 06. 2019 11:39)

mossy: chlavne ta ceska cholka uz sapomela mluvit césky ...pipina

(22. 05. 2019 14:25)

email1: HNUSNÉ všechny

(22. 05. 2019 11:48)

hasickajana: vtipný
akorát ta klobása v plavkách musí být děsně nepohodlná, ne...?

(22. 05. 2019 10:38)

cabogaj: Přesně tak. Souhlasím do detailu.

(22. 05. 2019 10:01)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy