Vylepšený veletrh ISLE 2020 se bude konat v novém výstavním centru v Kantonu s komplexní výstavou LED osvětlení a panelů

Vylepšený veletrh ISLE 2020 se bude konat v novém výstavním centru v Kantonu

Vylepšený veletrh ISLE 2020 se bude konat v novém výstavním centru v Kantonu

Veletrh ISLE (ISLE 2020, nebo „Výstava"), největší asijský mezinárodní veletrh LED osvětlení a panelů, se bude konat 24. - 27. února 2020 v Kantonu, čínské základně výroby LED osvětlení a jednom z technologických center na světě. Výstava bude organizována ve Světovém výstavním a konferenčním centru v Kantonu (Shenzhen World), novém výstavním komplexu města, které se nachází do 30 minut jízdy od většiny hlavních čínských továren s výrobou LED osvětlení. Výstava ISLE 2020 umožní globálním odběratelům efektivně nakupovat díky jednoduchému továrnímu výzkumu v rámci této komplexní platformy.

„Veletrh ISLE 2019 zaznamenal obrovský úspěch, pokud jde o rozsah a počet účastníků. Celkově se jej zúčastnilo více než 250 000 návštěvníků a 1 365 vystavovatelů, kteří objevili obchodní příležitosti a sdíleli své znalosti v rámci tohoto průmyslu. Nárůst počtu zahraničních zákazníků, který v roce 2019 vzrostl o 10 procent, je reprezentativní pro růst průmyslu jako celku," řekl Li Yingjie, generální ředitel veletrhu ISLE. „Byli jsme svědky obrovského úspěchu výstavy ISLE 2019 a konání výstavy ISLE 2020 v novém Světovém výstavním a konferenčním centru (Shenzhen World)) znamená větší výstavní plochu a bližší dosah do mnoha továren. Výstavní plocha o rozloze 160 000 m2 nám umožňuje přinést více exponátů a větší přehled o průmyslu. Těšíme se, že veletrh přiláká na výstavu ISLE 2020 více profesionálních návštěvníků."

Tato čtyřdenní akce předvede technologii zobrazování na displeji, audiovizuální integrovaný systém a LED osvětlení a panely od více než 2000 vystavovatelů, což globálním zákazníkům přinese pohlcující zážitek.

Vrcholem výstavy v roce 2020 bude představení šesti segmentových výstavních prostor, z nichž každý bude poskytovat řešení pro zobrazení různých obchodních scénářů: chytré město, nový maloobchod, inteligentní kampus, zábavní průmysl, muzeální a digitální kino, bezpečnost a tok informací.

Veletrh ISLE 2020 se zaměřuje na kompletní průmyslový řetězec a pokrývá dodavatelské i odběratelské řetězce komerčních displejů, audiovizuálních integrovaných systémů, průmysl LED osvětlení a panelů. Přední zástupci průmyslu jako společnosti Absen, Unilumin, Hikvision, Aoto Electronics a Ledman si již na výstavě ISLE 2020 rezervovali velké výstavní stánky, a to díky větší výstavní ploše nově vybudovaného centra Shenzhen World.

Veletrh ISLE 2020 bude také hostit více než 30 konferencí a fór ve spolupráci s partnery, včetně aplikační pobočky LED Čínské asociace výrobců optiky a optoelektroniky, Čínského institutu scénografie a Vládní asociace elektroniky z provincie Guangdong. Výstava shromáždí více než 110 profesionálů z oboru, kteří mají možnost sdílet poznatky v oblasti 11 žhavých témat tohoto průmyslu.

Více informací naleznete na webových stránkách: http://en.isle.org.cn/

O veletrhu ISLE

Mezinárodní výstava technologií velkých displejů, audiovizuálních inteligentních integrovaných systémů a LED osvětlení a panelů (ISLE), organizovaná společnostmi Canton Fair Advertising Co., Ltd a China Foreign Trade Guangzhou Exhibition General Corp (CFTE), je plně integrovanou obchodní platformou pro profesionální LED osvětlení, komerční displeje, audiovizuální systémy a panely. Veletrh ISLE se konal v Kantonském veletržním komplexu a od roku 2020 se bude konat ve výstavním a konferenčním centru Shenzhen World.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/890274/ISLE_2020.jpg

KONTAKT: Liu Xiang, +86-139-2225-0659, liuxiang@cantonfairad.com

PROTEXT

Klíčová slova Čína-obchod-elektronika-International Signs and LED Exhibition

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.