Nikol Moravcová otěhotněla se svým manželem na svatební cestě. „Miminko jsme si přáli a jsem ráda, že přišlo tak rychle. I když jsem si pohlaví chtěla nechat jako tajemství, tak vím, že bych to stejně nevydržela, takže bude to holčička."

„Chtěla jsem, aby se dcera jmenoval po tatínkovi Karol, ale najednou mám okolo sebe tolik Karol, že to ještě zvažujeme," svěřila se Blesk.cz modelka, která svého muže poznala před dvěma lety na seznamce, za rok a půl se vzali a brzy budou kompletní rodinka.

Nikol měla ze začátku těhotenství nevolnosti. „Bylo to otřesný, jednou jsem poblila celý letadlo z Říma. Nebyl tam totiž ani blicí pytlík! Druhý trimestr byl o dost lepší a třetí už je nejlepší. Mám deset kilo nahoře, hlavně břicho a poprvé mám prsa," dodala se smíchem blogerka, která si nenechala ujít zahájení vernisáže modelů od módního návrháře Alexandera McQueena v The Designer Gallery na Chodově, který v roce 2010 ve věku 41 let spáchal sebevraždu. 

„Od McQueena mám vintage kabelku a parfém, takže mám vlastně doma poklady," pochlubila se Moravcová a společně s Ivou Pazderkovou (39) zašla do kina na dokument o britské ikoně módy. 

VIDEO: Nikol Moravcová ve 4. měsíci těhotenství: Je mi pořád zle!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Moravcová ve 4. měsíci těhotenství: Je mi pořád zle! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií
Více na: https://www.maminka.cz/clanek/nechci-z-dcery-linou-putku-a-ruzovou-nosit-nebude-rika-nikol-moravcova
Fotogalerie
33 fotografií