Moje šťastná hvězda

Milan Šteindler: Zvládne jí zůstat věrný?

Herec Milan Šteindler (61) znovu chystá svatbu, a to se svou mladší partnerkou Kateřinou (44). Před časem si však prošel drsným a především dlouhým rozvodem s manželkou Janou (59), který se táhl dlouhých sedm let.

Ale to už je, jak se zdá, dávno za ním. Jeho exmanželku Janu údajně rozčilovalo to, jaký je Milan milovník žen. Nejlépe se cítí ve společnosti mladších krásek, vedle kterých se cítí uznávaný. Má rád jejich pozornost a ještě víc má rád, když mu dívky lichotí.

Nejednou byl prý přistižen ve společnosti jiné ženy, než byla jeho manželka. Bylo vidět, že flirt mu rozhodně není cizí, některé dívky dokonce držel na veřejnosti kolem pasu a podobně. Jana údajně nepochybovala o tom, že jí byl manžel nevěrný, a zkrátka jí povolily nervy.

Je žárlivý typ

On sám ale nevěru nikdy nepotvrdil. Nicméně kolem žen se motal, to ano. Otázka je, jestli se kolem nich bude motat i po svatbě s Kateřinou. Jak by nesla to, že by chtěl být její muž neustále obklopen mladšími ženami? Údajně je prý Kateřina celkem dost žárlivý typ, takže by prý Milana okamžitě konfrontovala.Podle ní nemá ženatý muž co dělat mezi jinými ženami, nevidí v tom žádný smysl.

Vydrží to?

Šteindler si ale stojí za tím, že jeho laškování s cizími ženami skončilo. Už má prý věk na to, aby se konečně usadil se ženou, se kterou chce strávit zbytek života.Své snoubence slíbil, že jí bude věrný a že ostatní ženy jsou mu už ukradené. Už ho to prý neláká, protože má po boku někoho, s kým mu to klape. Rázná Kateřina zřejmě dokázala herce zkrotit, což se zatím nepodařilo žádné.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden